Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i misle ozbiljno

Žene otkrile: 4 stvari koje ne podnosimo kod muškaraca

Žena grize nokte, nervoza
Foto: Shutterstock
23.03.2017.
u 14:18

Djevojke se žale na fotografije muških genitalija. "To je nešto što će me istog trena odbiti ako mi muškarac pošalje", smatra većina

Znate kako je to kad žena zakoluta očima, puše kao parna lokomotiva, ali kad je muškarac pita: "Što ti je?" ona odgovara: "Ništa mi nije..."

A napetost se može rezati nožem i poslužiti uz veliku dozu ponosa. Jer rekla je već što joj smeta i to više puta... Zašto niste obratili pozornost?

Upravo ta, jedna od najvećih ljudskih tajni, a koju zna gotovo svaka ženina prijateljica, muči muškarce jako dugo. Što je ženama u glavi i što im zapravo toliko smeta?

Odgovor su dali i muškarci i žene na Redditu...

1. Jedan muškarac otkrio je kako njegova cura ne podnosi kada on izađe iz tuša, baci ručnik na pod nakon brisanja i pokazuje joj penis. Ako je muškarcima seksi gledati gole ženske dijelove tijela, ne znači da vrijedi i obrnuto. Barem ne na početku veze ili nečega što bi tek trebalo postati vezom. 

2. Većina djevojaka žali se na fotografije muških genitalija. "To je nešto što će me istog trena odbiti ako mi muškarac pošalje", napisala je jedna korisnica, a na tu temu su se nadovezale i druge dodajući da je dlakavost genitalnog područja kod muškaraca jednako odbojno. 

3. Odbojno je i žene se zgražavaju i nad načinom na koji ih zavode, pa je spominjanje seksa na početku razgovora i pokušaj nagovaranja na spolni odnos odmah na početku na vrhu liste stvari nad kojima se žene zgražavaju. 

4. Usporedba s drugim djevojkama, čak i kada muškarac nastoji dati kompliment svojoj kritizirajući drugu, također nije nimalo privlačna. 

>>Muškarci otkrivaju što žena mora 'imati' da bi bila savršena supruga. Neki odgovori bi vas mogli iznenaditi

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Booyakasha
Booyakasha
14:35 23.03.2017.

"takodžer"

CA
campa
16:29 23.03.2017.

U potpunosti se ne slažem s ovim o razmišljanju žena,baš suprotno.Kako zaljubljna žena neće voljeti i biti uzbuđena kad vidi da gol izlazi ispod tuša,baca ručnik i onako nag potakne i uzbudi ženu.Kako nisu poželjne fotografije ako ništa drugo onda da sazna s čime buduči raspolaže i da li je u igri.Na treću primjedbu se polovićno slažem.Sve ovisi o ženi a žene vole iskrenost jer pitanje seksa samo dokazuje koliko je poželjna.Koja žena nevoli da joj muškarac ne izrazi ljubav i da jij sve žene nisu ni do koljena.Evo to je drugo mišljenje.

IN
Inoha
15:39 23.03.2017.

Tipicni feministicki tekst

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije