Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pratite znakove

Žene koje učine ovo tijekom seksa najvjerojatnije će biti nevjerne

seks
Foto: Thinkstock
01.03.2017.
u 11:38

Znanstvenici su istraživanje proveli na grupi od 130 žena i 121 muškarcu koji su bili u heteroseksualnim vezama

Da žene glume orgazam nije ništa nepoznato, no znanstvenici su sada došli do novih saznanja kojima su povezali glumu u krevetu s vjernošću.

Istraživanje je, naime, pokazalo da će žene koje često glume orgazam najvjerojatnije biti nevjerne svome partneru. Dosad nije bilo povezanosti između varanja i lažnog orgazma, no studija je pokazala kako su te dvije stvari itekako povezane.

Znanstvenici su istraživanje proveli na grupi od 130 žena i 121 muškarcu koji su bili u heteroseksualnim vezama. Žene su ispitivali koliko su intenzivni i česti njihovi orgazmi, dok su muškarce pitali koliko često svojoj djevojci priušte orgazam. Djevojke su također upitane jesu li ikad prevarile partnera te postoji li mogućnost da to učine u budućnosti.

Lažni orgazmi povezani su sa ženskom nevjerom i smanjenim zadovoljstvom muškaraca – napisali su autori istraživanja ''Human Female Orgasm As Evolved Signal''.

>> Ovo je najveća pogreška koju muškarci rade u krevetu 

>> Razbijamo jedan od najvećih seks-tabua današnjice: 7 zabluda o analnom seksu

Komentara 6

DU
Deleted user
13:43 01.03.2017.

Jako se muče, ulažu milijune dolara, gube vrijeme i opet neće dostatno objasniti fenomen nevjere a stvar je savršeno jednostavna, kada se seks odvoji od ljubavi ulazimo u područje "igra bez granica" u kojemu je sve dopušteno i shvatljivo. Najboljii način za ustaljivanje navike odvajanje seksa i ljubavi jest predbračni seks. Tako partneri jedno drugome ne moraju dokazati ljubav u pripremnom razdoblju ali se odgajaju za jednu katastrofalno pogrešnu pretpostavku, a to je pretpostavka da je ljubav uvjetovana postojanjem izvrsnog seksa u vezi, čim se sa seksom dogodi bilo koja sitnica koja ne valja, jedan ili oba partnera počinju nevjeru, štoviše oni se boje i reći jedno drugome da nešto ne valja jer to je "smrtna" presuda njihove veze, tako su naučili još prije braka jer ako nema seksa nema ni braka. Takvi parovi navikli da uzimaju što god žele odmah i koliko god žele, nemaju ni milosti, ni sučuti, ni strpljenja i u konačnici ni ljubavi prema partneru, jer ista ako je prava, pokriva sve probleme i naposlijetku uz strpljenje rješava iste.

DU
Deleted user
15:07 01.03.2017.

Ti se zoves Jura, a ona vice Stef, Stef! 100% - tan znak!

LU
luzer96
19:13 01.03.2017.

Znanstveno je dokazano da je u starijoj životnoj dobi smrtnost stopostotna. Sve ostalo u znanstvenim dokazima je ''luk i voda''

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije