Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno

Zabava s obaveznim seksom, masturbiranje u rijeku...Ovo su neki od najneobičnijih seksualnih običaja

seks
Foto: Thinkstock
26.06.2014.
u 21:00

U drevnom Egiptu vjerovalo se da je tok rijeke Nil uzrokovan ejakulacijom boga Atuma. Zbog toga su faraoni ritualno masturbirali u slavnu rijeku.

1. U prošlosti je u havajskoj kulturi vrijedio običaj davanja imena svojim genitalijama. Članovi kraljevstva i narod imali su pjesme kojima su opisivali svoje spolne organe.

2. U plemenu Sambia na Novoj Gvineji, mladi muškarci drže se odvojeno od žena do trenutka koji označava njihov prelazak u svijet odraslih. Tom prilikom moraju oralno “zadovoljiti” najmoćnije ratnike u plemenu i progutati njihovu spermu.

3. U drevnom Egiptu vjerovalo se da je tok rijeke Nil uzrokovan ejakulacijom boga Atuma. Zbog toga su faraoni ritualno masturbirali u slavnu rijeku.

4. Narod Guajiro iz Kolumbije ima zanimljiv oblik zabave. U ceremonijalnom plesu djevojka može podmetnuti nogu mladiću. Ako to učini, njihov ples mora se završiti seksom.

5. Stanovnici malog otoka Inis Beag na obali Irske su među najzatvorenijim društvima, kada je riječ o seksualnim aktivnostima. Odrasli ljudi ne skidaju donje rublje niti tijekom seksualnog odnosa i svi smatraju kako je seks loš za njihovo zdravlje.

6. U Srednjem vijeku crkva je govorila da je misionarski položaj jedini “pravilni” položaj za seksualni odnos.

7. Neka plemena na Himalajima praktciraju poliandriju i sva braća dijele jednu seksualnu partnericu. Na taj način njihove farme nisu postajale prenatrpane djecom.

8. Na nekim otocima u Polineziji bilo je sasvim normalno promatrati roditelje dok imaju odnose. Djeca su spavala u sobama sa svojim roditeljima i bila prisutna tijekom njihovih seksualnih odnosa.

>>'On ne zna s koliko muškaraca sam spavala'

>>13 znakova da se nije zaljubio već želi samo - seks

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije