Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tri vrste jedinstva

Za potpun užitak u seksu potrebne su ove tri stvari

Ljubav
Foto: Thinkstock
10.12.2014.
u 13:27

Prema staroj židovskoj knjizi misticizma, tijekom seksa ostvaruju se tri vrste jedinstva: dok se ljubite – razmjenjujete životni dah; vaša tijela su isprepletena – zbog toga ste jedno biće; gledate jedno drugome u oči – pa ste jedna duša

Unesite feng shui filozofiju u spavaću sobu. U njoj nema mjesta za stvari s posla, uključujući i laptop. 

Maknite uokvirene obiteljske fotografije (Zar zaista želite da vas djeca i rođaci ”gledaju” dok vodite ljubav...?) Nemojte držati nikakve stvari ispod kreveta: očistite nered kako biste osigurali nesmetan protok energije.

Promatrajte jedno drugo dok se zadovoljavate

Ovaj čin povećava bliskost, a oboje ćete naučiti i neke pokrete koji zadovoljavaju, a koje inače ne biste primijetili.

Pronađite odgovarajuće prezervative

Savršen prezervativ može pružiti osjećaj kao da ga uopće ne rabite.

Otvorite oči

Prema staroj židovskoj knjizi misticizma, tijekom seksa ostvaruju se tri vrste jedinstva: dok se ljubite – razmjenjujete životni dah; vaša tijela su isprepletena – zbog toga ste jedno biće; gledate jedno drugom u oči – pa ste jedna duša. Da bi se ostvario ovaj oblik trojnog jedinstva, potrebno je malo više vremena i vježbe, ali je nagrada za to velika.

U seksu su važni osjećaji, a ne gimnastika – ne ono što je primjereno, ne ono što mislite da bi vam se svidjelo i NIKADA ono što netko drugi misli da bi se vama trebalo sviđati. Ako možete ovo zapamtiti, onda ste na pravom putu do sjajnog seksa.

>>6 neobičnih razloga zašto biste za vrijeme seksa trebali biti - glasni!

>>Vrijeme je za pravi vrući, zimski seks. Evo savjeta za maksimalni užitak

Komentara 2

PO
portugisac
14:28 10.12.2014.

Radi li se to o sexu sa ljbavnicom pošto se spominju prezervativi. Sa svojom ženom sigurno ne ču koristiti prezervative jedino ako postoji neka upala. Slabi su vam savjeti. Zabadava trošite papir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije