Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neka zaiskri

Vratite izgubljenu strast u krevetu i vinite se u 'visine' uz ove savjete

Seks
Foto: Shutterstock
1/2
03.08.2014.
u 19:54

Život možete lako "začiniti" uz jednostavne trikove. Ako želite ponovno osjetiti izgubljenu strast, slijedite neke od ovih savjeta.

Čak i kada pomislite da strasti između vaš nema, nije sve tako crno.

Život možete lako "začiniti" uz jednostavne trikove. Ako želite ponovno osjetiti izgubljenu strast, slijedite neke od ovih savjeta.

1. Držite se s partnerom za ruke deset minuta a onda se grlite 30 sekundi. To može sniziti krvni tlak, opustiti vas i ublažiti stres, jer ćete tako natjerati tijelo da pomisli kako ste upravo vodili ljubav.

2. Želite pokrenuti stvari? Istraživanja pokazuju da seksualno otvorenije žene češće vode ljubav i doživljavaju orgazme. Zato, kada sljedeći put otiđete nekamo s partnerom, priljubite ga uza zid (još dok ste u stanu, naravno!) i inicirajte brzi seks.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

3 Zaboravite na čokoladni sirup – ne samo zbog velikog broja kalorija već i zbog nereda u krevetu. Umjesto toga, dodajte malo vanilije i cimeta u lubrikant koji koristite (postoje i već začinjeni).

4 Muškarci i žene su različita bića, koja različito doživljavaju iste stvari, zar ne? Pa baš i nije, bar kada je o orgazmu riječ. Ako mjerimo osnovne parametre – puls, krvni tlak i ritam disanja – muški i ženski orgazam su (skoro) identični. Dakle, uhvatite ritam njegovog orgazma i provjerite hoće li i vaš zbog toga postati snažniji.

5 Sljedeći put kada bude padala kiša – i to pljusak – izbjegnite bilo koje prijevozno sredstvo i odšećite kući s partnerom, uz česta zaustavljanja radi razmjene poljubaca (svi će biti zaokupljeni najboljim načinom da se zaštite od kiše pa na vas nitko neće braćati pažnju). Osjećat ćete se kao filmski glumci.

>>Optužila muža da ne želi seks i nabrojila sve njegove isprike

>>Nježni seks, cjelodnevni seks, seks u tišini - Evo načina da se zbližite

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije