Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
te slatke riječi...

Riječi 'volim te' pakirate u celofan? Oprez, partner to može lako otkriti!

Volim te
Foto: Thinkstock
12.11.2013.
u 07:55

Nisu žene jedina bića na svijetu koja žele osjećaj sigurnosti i znakove ljubavi. Isto žele i muškarci.

Zaljubljeni ste i "volim te", te dvije slatke riječi, prelazi preko vaših usana s takvom lakoćom da biste ih stalno izgovarali. S vremenom ih izgovaramo sve rjeđe, najčešće kada smo razdvojeni od partnera. No, zvuče li te riječi iskreno ili se izgovaraju iz navike jer se "podrazumijeva se da se volimo ako smo zajedno?" Je li zaista uvijek tako?

Stručnjaci upozoravaju da se izgovaranje "volim te" može svesti na naviku. Čak i ako je zaista tako ili ako se te riječi izgovaraju sve rjeđe, postoje znakovi koji vam mogu otkriti izgovara li vaš partner to olako ili zaista i misli ono što govori.

Ako se često smije vašim šalama iako ih je čuo više puta, možete biti sigurni da je to jedan od znakova koji vam pokazuju da vas voli. Koliko god to banalno zvučalo, nije lako iskreno se smijati prožvakanim šalama za koje je poznato u čemu je "kvaka".

Zapamtio je nešto što ste mu pričali u vrijeme dok ste se šetali gradom ili dok je gledao utakmicu s prijateljima? Priznajemo, nije baš lijepo ometati dok je u tijeku utakmica jer se u djeliću sekunde svašta može dogoditi, ali ako ste ipak nešto dobacili, a vaš partner to nije zaboravio – imate sreće. Stručnjaci tvrde da je to zasigurno jedan od znakova da vas voli.

Vaša "druga polovica" zna što volite, a trudi se to i pokazati. Odvest će vas na koncert vašeg najdražeg benda i neće vam zbog toga prigovarati poslije kada se oko nečega posvadite.

Morate nešto podijeliti s partnerom, nešto što vas tišti i smeta vam. Ako vas ne sluša, ne morate odmah slagati crne scenarije u glavi. Možda i on ima loš dan ili neke druge brige na pameti. Ako pokušate ponovno neki drugi put i situacija bude drukčija, mirno spavajte. Muškarci će s pozornošću slušati dugotrajne, iscrpne izvještaje svojih odabranica  – samo ako ih voli!

Vaš partner mora na proslavu organiziranu zbog nedavnih odličnih poslovnih rezultata. I ne pomišlja ostaviti vas samu kod kuće. Želi se svim svojim kolegama pohvaliti svojom izabranicom? O, da. Voli vas!

Vrijeme je za lagano večernje opuštanje nakon napornog dana. Odlučujete se odmoriti uz neki film. Ako vaš partner sjedi na drugom kraju sobe, gotovo svaki put kada ste u ovakvim situacijama, možda imate pravo na zabrinutost. Ako se ipak ponekad "ugnijezdi" pored vas, to je još jedan od znakova da mu niste dosadili.

Ima slatke nadimke samo za vas? Dotiče vašu ruku dok sjedite na suvozačevu mjestu dok se vozite u autu? Ima potrebu nazvati vas samo da vam na sekundu čuje glas, čak i dok je vani s prijateljima? Nemate brige, stručnjaci kažu da su to sve sitni znaci pažnje koji otkrivaju mnogo. Pa čak i da vam više ne govori "volim te", "ljubavi", "srećo", "anđele" i slično opet će u vama probuditi leptiriće u trbuhu. Ljubav u zraku može se lako osjetiti, baš kao i onda kada je i nema.

>>Ovo je šest vrsta seksa koje žene vole

>>Kakvim se ženama muškarci ne žele oženiti?

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije