Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podignite seksualnu atmosferu

VIDEO: Kako reći partneru što nam odgovara u krevetu?

ljubavnici
Foto: Imagine TV
14.10.2014.
u 19:00

Kad govorimo o svojim željama, postaje nam ugodnije te potičemo seksualno zajedništvo s partnerom

- Jako je važno partneru ili partnerici reći što nam odgovora - kaže Nataša Barolin Belić, gestalt psihoterapeutkinja i seksualna terapeutkinja.

- Razlog tome potpuno je jasan. Kad govorimo o svojim željama, kad govorimo o svojim potrebama, o onome što nam je ugodno i neugodno u seksualnoj igri, time mi ustvari na neki način i kreiramo i seksualnu atmosferu koja postaje ugodnija i meni i partneru. Dakle postaje nam ugodnije to naše seksualno zajedništvo i to je jako važan razlog da bi se partneru, odnosno partnerici reklo što nam odgovara. Ako ne kažemo onda znači da mi pretpostavljamo da onda partner ili partnerica čitaju naše misli ili da oni automatski znaju sve o nama, našem tijelu ili ono što je nama potrebno, a to naravno nije istina. Ako je neki partner ili partnerica iskusna osoba, ako je imao više partnera ili partnerica, ne znači da će znati što meni odgovara, jer je svako u svojoj seksualnoj igri drugačiji. Ono što je odgovaralo osobi prije mene, ne mora nužno odgovarati meni. Zato je ta komunikacija, što mi odgovara, što mi ne odgovara, jako, jako važna - zaključuje psihoterapeutkinja Barolin Belić.

>>Muškarci sramežljivo otkrili: Žene, ovo se sramimo tražiti od vas u krevetu

>>Ovim ćete otjerati svakog frajera!

>>Jedini savjeti za seks koji će vam trebati za vruće susrete od kojih se ostaje bez daha

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije