Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vječno pitanje

VIDEO Evo odgovora: Može li neobavezan seks zaista zaliječiti rane nakon prekida?

Par
Foto: Imagine TV
27.03.2015.
u 19:54

Neobavezni seks teško će zaliječiti rane, ali može pružiti trenutak zaborava ili bijeg od stvarnosti

Neobavezan seks nakon bolnog prekida neće zaliječiti rane s kojima se suočavamo. 

Neobavezni seks teško će zaliječiti rane, ali može pružiti trenutak zaborava ili bijeg od stvarnosti.

Rane se zaliječe s vremenom, razmišljanjem o tome što se dogodilo, upoznavanjem sebe, poručuje gestalt psihoterapeutkinja i seksualna terapeutkinja Nataša Barolin Belić.

>>7 urnebesnih mitova o seksu

>>Ne da vam se 'trošiti vrijeme' na predigru? Vrijeme je da malo začinite stvari

Komentara 4

ĆA
ćaćaća
20:17 27.03.2015.

ova terapeutkinja mora obavezno na sex...

BL
blukac3
23:45 27.03.2015.

to je zabluda da sex nakon ljubavnoga prekida ljeci tu bol. to samo ljeci ono sta mi ljidi zovemo vrijeme i nista drugo jer u trenutku kada nam je uslisana zelja za ljubavi,tada postajemo jedan duh u dva tjela,ja too zovem kraljevstvo nebesko na zemlji jer je ljubav najprivlacnija sila koja postoji. uglavnom do prekida takovoga stanja dolazi zbog trivijanih razloga da bi ona meni nakon dvije godine rekla da vise nikada necu razgovarati sa njom zbog toga sta mi je ucinila na sta sam ju ja zagrlio,poljubio i rekao na uho da sam joj oprostio i otpustio ju zauvijek iz svojih misli jer misli su stvari tako da ju nikada vise ne vidim na svome zivotnome putu. postoji ali,a taj je da nakon proteka vremena i unutarnje katarze jer mi se je cijeli svijet srusio u sekundi uz neopisivu bol,nanovo sastaviti misli i ciljeve za koje cu zivjeti i tako sam sada u situaciji da cu uskoro sa jednim primanjem uci u svoj novi svijet sagraden u mojim mislima,nakon primanja slijede rijeci,a nakon rijeci slijede dijela.

DU
Deleted user
06:03 28.03.2015.

Kakav je to neobavezan seks? Odes na kavu , tamo sretnes nekoga i produzite u krevet? Nije li danas sve to tako bagatelizirano...i ljubav, i seks, bilo kakvi odnosi medju ljudima...jedni smo drugima potrosna roba ,na krace ili duze vrijeme.e. Tko vise koga voli, onako "starinski" ...i u dobru i u zlu. Ljudi prekidaju brakove, veze, onako u prolazu, sms-om.... Samozivost i sebicnost pojeli su sve vrijednosti koje normalnim ljudma griju srce. I svi su toliko povrijedjeni svojim bolnim i razocaravajucim iskustvima iz svojih prijasnjih veza ili brakova da vise nitko nikome ne vjeruje. Prava ljubav i dobrota postaju znak slabosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije