Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPOVIJEST MLADE ZAGREPČANKE

Mnogi su se našli u ovoj ljubavnoj situaciji... A kako biste vi reagirali?

Tužna žena
Foto: Pixabay
1/3
21.10.2016.
u 17:41

Dani su postali tjedni, a tjedni mjeseci. Zašto mi se ne javlja? Što sam napravila krivo? Plakala sam, a prijateljice su me očajnički pokušavale utješiti. No utjehe nije bilo, utješiti me mogao samo jedan poziv...

Ispovijest jedne mlade Zagrepčanke podijelila je ljude. Jedni smatraju kako bi sve trebala zaboraviti i krenuti dalje, drugi vjeruju u ljubav koja pobjeđuje sve. Njezinu priču prenosimo u cijelosti... 

Nikad nisam vjerovala u ljubav, a onda se nakon mnogo godina pojavio on. Visok, muževan i nadasve inteligentan. Osvojio me možda ne na prvu, ali na drugu. Jer samo sam s njim mogla zamisliti budućnost, samo me on mogao uzdignuti do najvećih visina i baciti u očaj. 

Sve je bilo idealno – svidjela sam mu se. Najljepše noći proveli smo šećući pod kišom, romantično ispijajući čaj u toplim gradskim kafićima. Pomogao mi je oko fakulteta, a ja bih mu skuhala vruću kavu svaki dan kada bi se ranom zorom uputio na posao gdje je brzo napredovao zahvaljujući svojoj ambiciji i inteligenciji.

Ali idila nije bila dugog vijeka. Uskoro je sve krenulo nizbrdo. Danima mi se nije javljao iako je često spominjao kako mu nedostajem, koliko želi voditi ljubav..

Dani su postali tjedni, a tjedni mjeseci. Zašto mi se ne javlja? Što sam napravila krivo? Plakala sam, a prijateljice su me očajnički pokušavale utješiti. No utjehe nije bilo, utješiti me mogao samo jedan poziv.

Kada se poziv napokon dogodio, susrela sam se najvećom izdajom. Tu večer kad smo se trebali naći, nije mi se javljao na stotinu mojih poziva. Slučajno sam prolazila njegovom ulicom i ugledala sam ga s drugom! Za mene, svijet je bio gotov.

Prošle su godine, a on mi se katkad javljao sa željom da me vidi. Bila sam povrijeđena, ali uvijek bih mu dala šansu, uvijek sam mu vjerovala. Na društvenim se mrežama fotografirao s desecima žena. Govorio je koliko su one bolje i uspješnije od mene. Srce mi se slamalo, ali i dalje sam ga voljela. 

Postajala sam sve više očajna, tražila sam razlog takvom ponašanju. Pitala bih ga kad će me pustiti više, kada će sve biti gotovo? No on me nastavljao držati u blizini, znajući kako sam posve njegova.

I sada, godinama nakon našeg zadnjeg susreta, sada kada je oženjen, a ja samo naizgled našla sreću s drugim... Još ga volim. I pitam se: gdje li sam samo pogriješila... 

>> Iznenadio se: Suprug ostavio mladenku nakon vjenčanja jer je bila – ružna

Ključne riječi

Komentara 3

ST
Stijena001
18:04 21.10.2016.

Pogrjesila si onog trena kad si prestala sebe voljeti.... inace bi shvatila da nitko nije vrijedan vise od tebe

CE
centirion
06:06 22.10.2016.

Žene ne kuže da mnogi muskarci ne vole konfrontacije rasprave i melodrame! Jer time se nista popraviti ne može.Kad im neko ne odgovara jednostavno se u tišini povuku!

HI
highlander.ikea
19:55 21.10.2016.

Nikada se to ne oprosti, ali da se ostane zajedno, ostane, zivo isto, potisne se, ali kad je ona bolesna i slucajno si joj stao na glavu...onda joj se nes poremeti u glavi, onda hoce samo za novce..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije