Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koja je vaša boja?

Zvijezde otkrivaju koja je vaša boja: Pročitajte što biste trebali danas odjenuti

Žena i odjeća
Foto: Thinkstock
23.06.2015.
u 10:02

Otkrijte koja je današnja boja za svaki astrološki znak

Ovan /Škorpion

Boja proljeća, zelena, vaša je današnja boja. Donijet će vam osjećaj dijeljenja i emocionalnu stabilnost i samopouzdanje. Simbolizira prirodu, osjećaj odgovornosti i nade u budućnost. Ova neutralna boja, ni topla ni hladna, simbolizira balans i povezana je s astrološkim znakom Bika.

Vaga

Žuta je boja koja simbolizira ispunjenje i to je boja svjetla, meda i zlata. Simbol je nadmoći i energije, ali i braka. Ova boja je inače povezana s astrološkim znakom Lava. Ako ste se danas odlučiti nositi nešto žuto, ostavit ćete bolji dojam u poslovnom okruženju i pokazati odvažnost u vašim projektima koji su pred vama.

Djevica

Djevicama je narančasta boja "boja dana". Ona je boja kreativnosti, radosti i inspiracije. Na spektru boja leži između crvene i žute, a simbolizira plodnost. To je snažna boja koja će vas ispuniti radošću i privlači ljude oko vas. Danas je narančasta boja za vas i podići će razinu vaše energije

Lav/Ribe

Ako se osjećate nevoljko, danas biste trebali nositi crveno jer će vam pomoći da pronađete motivaciju. Ova boja ubrzava ritam srca. Simbolizira strast i vatru, a kada nosite crveno "navest će" vas na djelovanje. Ovo je boja avanture, mudrosti i čiste želje, ali i snage i energije. Crvena je boja yang, a inače je povezana s astrološkim znakovima Ovna i Škorpiona.

Rak /Vodenjak

Boja lavande vaša je današnja boja i povezana je meditacijom i opuštanjem. Kombinacija je plave i crvene, a tradicionalno je povezana s duhovnošću, s osjećajem žrtve. Simbolizira božansku suštinu – ozdravljenje duše, kolektivnu svijest. To je boja dostojanstva i samopoštovanja.

Blizanci /Jarac

Nalazite se u razdoblju nemira pa biste danas trebali nositi boju indiga kako biste vratili osjećaj ravnoteže u svom načinu razmišljanja. Vaša današnja boja je indigo i usmjerit će vaše misli prema vama samima. Osjećate potrebu za mirom kako biste napunili baterije za akciju. Ovo je boja razboritosti, opraštanja i aktivnog života u sadašnjosti. Povezana je s astrološkim znakom Strijelca.

Bik/ Strijelac

Danas biste trebali nositi plavo, posebice ako imate važne sastanke. Ovo je boja komunikacije, mašte i unutarnje snage, uvjeravanja. Ona donosi mir i spokoj. Usporava broj otkucaja srca i smanjuje napetost. Djeluje na mišiće i um i pomaže da dišemo dublje. Ova boja je povezana s astrološkim znakom Vodenjaka.

>>Djevice, pazite na novčanik! Lavovi, ne skačite na svaki izazov!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije