Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav potez

Uzela je 'slobodno' od braka godinu dana. Evo zbog čega

brak,vjenčanje
Foto: Thinkstock
13.04.2015.
u 09:15

Ali to nije bila samo odluka, to je bio poziv kojem sam se morala odazvati, tvrdi Robin.

Kome bi palo na pamet uzeti "odmor" od braka?

Možda je nekima i palo, ali se nikada nisu usudili zaista napraviti taj potez. Ali Robin Rinaldi žena je koja je u tome vidjela zadnju slamku spasa za svoj brak koji je bio na vrlo klimavim nogama.

Ona je htjela djecu, njezin suprug nije. I nakon nekog vremena podvrgnuo se vazektomiji. To je bila kap koja je "prelila čašu" i natjerala Robin da se "odmori od braka".

"Uvijek sam bila osoba koja je živjela po pravilima. Nemam djece i mogu se 'pohvaliti' sa samo četiri partnera u svom životu. Nisam željela otići u grob s tom slikom", ispričala je svoju priču Rinaldi.

Sa suprugom je imala dogovorena pravila za tih godinu dana. Oboje su mogli imati seksualne odnose s drugima, ali ne sa zajedničkim prijateljima i ne bez prezervativa te su se obvezali na to da neće ulaziti u ozbiljne veze.

Očekivano, dok su Robin neki njeni prijatelji podržavali, bilo je i onih koji su zgražali nad njezinom odlukom da napusti sigurnost bračne zajednice. Mnogi to nisu mogli razumjeti. Ali to nije bila samo odluka, to je bio poziv kojem sam se morala odazvati, tvrdi Robin.

Nakon godinu dana odvojenog života, Robin je, kako ističe, shvatila koliki je pritisak radila na svog supruga.

Foto: pixabay

Ilustracija, foto: Thinkstock

"Ne možete od osobe tražiti baš sve. I sigurnost i strast i svrhu... Tražila sam previše od njega."

Robin je mnogo naučila i o seksu i svom tijelu, piše Time.

"Seks je učionica, ali ne i lekcija. Vaše tijelo posjeduje mudrost, to je vrlo moćno i može vam pokazati vaš put i ne morate uvijek razmišljati o tome i djelovati na temelju tuđih iskustava."

Nakon što je proživjela godinu dana života izvan braka, Robin ipak ne bi preporučila drugim ženama da naprave isto što i ona te poručuje mlađim ženama da prožive sve ono što žele prije nego što se s nekim smire i izmijene zavjete.

>>Deset razloga za seks s vašim bračnim partnerom svake večeri

Komentara 2

DU
Deleted user
11:04 13.04.2015.

Poštovani Večernjak. Ovakvi tekstovi koje objavljujete je još samo jedan dokaz da nam nema spasa kao društvu i civilizaciji. Zašto, tko, čega, kome?

LI
liliZG
13:47 21.04.2015.

da li je ovo poveznica onog članka o stvarima koje treba znati i učiniti prije braka??? ako je ona željela djecu a on ne , zašto su se uopće ženili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije