Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor stručnjaka

Ne spavate s partnerom u istoj sobi? Evo zašto je to dobro

spavanje
Foto: Thinkstock
23.03.2015.
u 19:19

To je jako često kod parova, i češće nego biste pomislili, tvrdi stručnjakinja Nikki Ransom - Alfred.

Ako jedan od partnera hrče ili po noći krade pokrivač možda ste pomislili kako bi bilo dobro da se "preselite" u drugu sobu ili barem spavate svaki u svom krevetu. 

I to nije razlog zbog kojeg biste trebali osjećati grižnju savjesti, tvrdi stručnjakinja Nikki Ransom - Alfred.

- To je jako često kod parova, i češće nego biste pomislili. Ako se jedan partner ne može dobro naspavati zbog drugoga, to može lako dovesti do ljutnje, ogorčenosti i može ugroziti odnos. Zato mnogi parovi provode kvalitetnije vrijeme jedno s drugim ako spavaju odvojeno i time imaju bolje san.

Budući da može lakše doći do spontanog seksa, razgovora na jastuku i slično ako spavate zajedno, važno je da vrijeme koje posvećujete jedno drugom kvalitetnije iskoristite prije nego odete na spavanje ako spavate odvojeno, poručuje.

Ako vam se ipak ne odvaja od svog partnera, detektirajte u čemu je problem i zašto se tijekom noći ne možete naspavati te u skladu s tim pronađite rješenje problema.

>>7 urnebesnih mitova o seksu

>>Provjeravate li partnerov mobitel? Zbog ovoga ne biste trebali

Ključne riječi

Komentara 9

TH
than
23:39 23.03.2015.

I sto je tu novo ? Pa normalno je da, ako se netko ne moze naspavati od hrkanja partnera (a mogu to biti i muski i zene) da ode u drugu prostoriju i naspava se. Ima vremena i prije spavanjaa i nakon spavanja za odredjene aktivnosti... Sigurno je bolje da te netko probudi ujutro naspavanog, nego da te probudi, a nisi se naspavao.

VE
velikazmija
09:44 24.03.2015.

probudim se i nastavim dalje još blaženije što sam je pokrio zimi vatru naložio nemaju svi hrvati toplanu-zagrebačku od 800 kuna mijesečno-

UN
unbekant
11:22 24.03.2015.

Eh ja radim na bausteli,pa kad dodjem doma da ima dvije zene,da hrcu kao agregat,ja bih odmah zaspo,i do horozova se nebih probudijo………...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije