Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fali im romantike

Tko su oni? I dalje vole svoje supruge iako su nevjerni...

preljub, afera, ljubavnici, par, posao, ured, office, nasilje (1)
Frank May/DPA/PIXSELL
03.03.2013.
u 13:00

Prilika, manjak vremena za seks s partnerom, nedostatak romantike, prešutni pristanak... Sve su to situacije u kojima je prevara itekako moguća...

Kontroverzna spisateljica i novinarka Helen Croydon u knjizi The Sugar Daddy Diaries otkrila je da su manjak vremena za seks, te nezadovoljstvo i rutina u krevetu \"ubojice\" strasti, te da je to osnovni razlog zbog kojeg muškarci u braku varaju. Smatra da sami možete doći do zadovoljavajućeg seksualnog života doživite li više orgazama - jer ćete se onda htjeti i više seksati, a samim time ćete biti i zadovoljniji.

Rasčistite raspored

Partner se često može osjetiti zapostavljen ako na njega spadnu sve brige. To se pogotovo odnosi na ljude koji su nedavno dobili bebu i jedan od partnera stalno brine o njoj. Nedostatak slobodnog vremena zato može nagnati drugu stranu da ljubav potraži na drugom mjestu. No to se može spriječiti ako svaki dan 15 minuta rezervirate smao za sebe, te se posvetite partneru. Razgovorom probajte naći odgovore na probleme koji vas tište.

Raspirite romantiku

Nedostatak uzbuđenja koje donose spojevi i odlasci u kino ili na piće još je jedna razlog zašto ljudi varaju. Velik broj muškaraca priznao je da voli svoju suprugu, i da \"šaranjem\" ne traže dodatni seks, već u njihovom odnosu nestalu romantiku. Odlazak na ples ili večeru oba se partnera mogu ponovno osjećati da se imaju čemu veseliti, a to je osjećaj koji nadahnjuje.

Zdravstveni problemi ne mogu biti propusnica

Ne može li partner ispunjavati bračne obveze za neke to može biti kao dopuštenje za aferu. Pritom su lišeni osjećaja krivnje. Iako neki muškarci tvrde da su dobili pristanak za seksualno ispunjenje izvan braka, takva otvorena veza teško da će funkcionirati jer će se u većini slučajeva druga strana osjećati prevareno, bez obzira priznali to ili ne.

Razvjetrite sumnje o vjernosti do kraja života

Mnoge ljude muči potpisivanje vjernosti do kraja života, zato često uskaču u beznačajne afere prije samog braka ne bi li si dokazali da još uvijek mogu nekoga privući. Ako se nalazite u takvom delikatnom razdoblju, razgovor može pomoći, ali Croydon preporučuje i da iskoristite seksualni potencijal svog partnera i zaokupite mu pozornost vrućim dodirima ispod plahti.

Priliku za prevaru može spriječiti poštovanje

Na poslovnom putu ili u nekoj drugoj prilici moguća je prevara. Međutim, pokušavate li preko telefona iskontrolirati partnera to ga može nagnati na nešto što možda ne bi napravio. Imati povjerenja u nekoga znači iskazati mu poštovanje, a nema boljeg lijeka od toga, piše Daily Mail.

Komentara 10

MA
malena27
14:11 03.03.2013.

"To se pogotovo odnosi na ljude koji su nedavno dobili bebu i jedan od partnera stalno brine o njoj. Nedostatak slobodnog vremena zato može nagnati drugu stranu da ljubav potraži na drugom mjestu. No to se može spriječiti ako svaki dan 15 minuta rezervirate samo za sebe, te se posvetite partneru." U 99% slucajeva ovo se odnosi na zene. Kakvu poruku saljete mladim zenama i majkama?Bolji savjet mozda bi bio , da oba partnera trebaju podijeliti brigu oko bebe i kucanskih poslova.

NO
Novinar
15:04 03.03.2013.

Partner će biti ili neće biti vjeran. To ovisi o njegovoj ličnosti, ostalo su izgovori.

QW
qwas33333
13:54 03.03.2013.

neimanje vremena je razlog da se nađe vremena za umakanje okolo kaže članak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije