Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok i nevjerica

Tjedan dana nakon vjenčanja otkrila strašnu istinu o svom mužu

brak,vjenčanje
Foto: Thinkstock
1/4
07.04.2016.
u 08:35

Nakon najsretnijeg dana u svom životu, ovaj par otišao je na medeni mjesec, a Jazmin je u suprugovu laptopu pronašla fotografije koje su je sablaznile

Jazmin Cullen, 24 - godišnjakinja je koja se nakon nekoliko mjeseci veze udala za 31- godišnjeg Jasona Cullena.

I onda je na svojoj koži otkrila kako zapravo rijetko zaista upoznamo nekoga. 

Nakon najsretnijeg dana u svom životu, ovaj par otišao je na medeni mjesec, a Jazmin je u suprugovu laptopu pronašla fotografije koje su je sablaznile. Otkrila je da je njezin novopečeni suprug pedofil te je obavijestila policiju, a tada je od njih i dobila informacije da je Jason prije dvije godine zbog pedofilije bio u zatvoru.

Prošlo je pet godina od vjenčanja, a Jazmin još nije uspjela dobiti rastavu braka od supruga čije je pravo ime Jason Hodson jer on izbjegava postupak, piše Metro. 

 Fotografije djece, od kojih su neka imala tek dvije godine, na računalu od svoje kćeri Jazmin pronašla je i njezina majka nakon što se njenim računalom služio njezin suprug. 

– Činio se tako drag i simpatičan i teško mi je povjerovati da je riječ o istoj osobi. Cijelo sam se vrijeme od saznanja nadala da je ipak riječ o pogrešci – ispričala je Jazmin. 

>>Ljubavnica mu je banula na vjenčanje. Pogledajte što se dogodilo...

Komentara 11

SI
Sidro123
11:38 07.04.2016.

Pa ako se on sluzio laznim imenom prilikom vjencanja onda je brak nevazeci nema se sta rastavljat od njega...

NE
negrito
10:51 07.04.2016.

Odmah utuci.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:40 07.04.2016.

a zamislite tek da je otkrila da je srbin....To bi bilo jos strasnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije