Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smetalo mu je

Iznenadio se: Suprug ostavio mladenku nakon vjenčanja jer je bila – ružna

Vjenčanje
Foto: Pixabay
1/5
21.10.2016.
u 10:10

Novopečenu mladenku odveo je na plažu. Kada je 28-godišnjakinja zaplivala, isprala joj se šminka, a muškarac je ostao iznenađen

Suprug (34) je ostavio mladenku (28) samo nekoliko dana nakon vjenčanja kada ju je ugledao bez šminke.

Naime, 34-godišnjak je suprugu prije toga vidio samo u najboljem izdanju. Nosila je umjetne trepavice, upotrebljavala tešku šminku, a podvrgnula se i nekolicini kozmetičkih zahvata. 

Novopečenu mladenku odveo je na plažu, a kad je 28-godišnjakinja zaplivala, isprala joj se šminka, a muškarac je ostao iznenađen viđenim. 

Psiholog Abdul Aziz Asaf za Gulf News otkrio je da su na klinici zaprimili zahtjev od spomenute žene koja sada traži pomoć zbog psiholoških posljedica razvoda.

Par iz Ujedinjenih Arapskih Emirata razveo se nakon šest mjeseci braka.

>> Zaručili ste se mladi? Onda je zasigurno i vas 'strefilo' ovo...

Komentara 1

KA
Kameni
18:21 22.10.2016.

Garib neki umjetni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije