Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slomio joj srce

Suprug otišao u trgovinu i 'nestao', 2 tjedna poslije uslijedio šok

Denise McIntyre
Foto: YouTube
1/3
09.10.2015.
u 15:40

Denise je ispričala je kako su ona i James bili nerazdvojni, unatoč razlici u godinama, i da su se zaručili nakon samo tri mjeseca

Da ljubav boli, na svojoj je koži osjetila i 54-godišnja Britanka Denise McIntyre čiji je 14 godina mlađi suprug "nestao" nakon što je otišao u trgovinu.

Denise i 40-godišnji James vjenčali su se u ožujku 2000. godine i imali uglavnom dobar brak sve do Jamesova "nestanka". No, iako je već sam nestanak za Denise bilo stresno iskustvo, ono što se dogodilo dva tjedna poslije bio je pravi šok! Denise je jedna prijateljica rekla da James ima novu djevojku, nakon čega ga je Denise nazvala.

– Vikala sam mu u slušalicu da me prevario, no on nije ništa rekao. I onda sam ga uhvatila na ulici s tom novom ženom. Osjećala sam se kao da me netko udario u trbuh – ispričala je Denise koja je od prijatelja doznala da joj suprug s novom ženom živi samo nekoliko ulica dalje. – Pitala sam ga zašto je to učinio, a on mi je rekao da sam lijena i da nije bio sretan. Izdaja je bila nezamisliva – dodala je. Ispričala je kako su ona i James bili nerazdvojni, unatoč razlici u godinama, i da su se zaručili nakon samo tri mjeseca.

– Bila sam ga pitala smeta li mu što sam starija, a on mi je rekao da ni najmanje. Čak ga nije odbilo ni što imam zdravstvenih problema, imam artritis, dijabetes i astmu i znam da ću u budućnosti trebati nekoga da se brine za mene. Uvjeravao me da će on biti tu za mene – ispričala je Denise koja je na kraju ostala slomljenog srca. Rekla je da ju je James zaprosio jednog dana na autobusnoj stanici dok su čekali prijevoz. I dok je ona naveliko planirala svoj veliki dan, budući suprug se počeo premišljati.

Tjedan dana prije svadbe rekao joj je da on to ne može, a na dan kad su se trebali vjenčati James je cijeli dan bio u krevetu. Ipak, drugi dan ju je došao tražiti oprost, pomirili su se i vjenčali 2000., a prije toga, 1997. su dobili sina. – Dok sam hodala do oltara pred obitelji i prijateljima osjećala sam se kao da sam na vrhu svijeta. Nakon što smo pročitali zavjete James mi je šapnuo da me nikad neće iznevjeriti – rekla je Denise. I sve je funkcioniralo do te večeri kada je James otišao u trgovinu. Trebao se vratiti nakon 10-ak minuta, no nije ga bilo.

– Prolaze mi kraj kuće svakog dana, što je prilično teško, no izbjegavam ih i ne izlazim. Nadam se da ću se uskoro preseliti i to će biti moj novi početak – rekla je Denise.

>> Unajmio detektiva da mu prati ženu, šokirao se kad je otkrio s kim ga vara

>> Išao čestitati ocu (74) na zarukama, šokirao se kad je doznao tko je mladenka

>> Osvetnički pohod: Pogledajte što je napravila nevjernom mužu

Komentara 17

FR
franjom18
18:46 09.10.2015.

takvih prica je na kilometre, i po cemu je ova posebna? zasto se mladi kod nas rastj, zbok standarda, nemaju posla, nemaju nista, stare roditelje koji imaju mizerne mirovine, da i njih uzdrzavaju, ide sve do davola a vi pisete o nekoj velikoj ljubavi, i patnji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar GERO2
GERO2
19:59 09.10.2015.

Jel ovo ona Taritas ili kak vec?

DU
Deleted user
23:37 09.10.2015.

Moja krava je danas imala proljev.Nadam se da će biti objavljeno barem na drugoj strani Večernjaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije