Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolno otkriće

Sumnjala da je partner vara s njezinom bakom (65), no šokirala se kada je saznala pravu istinu

prijevara, nevjera
Foto: Thinkstock
1/3
28.03.2017.
u 11:00

Candy 23-godišnjakinja sumnjala je u vjernost svoga partnera Joea pa je tražila da se podvrgne detektoru laži

Unatoč tome što su dobili i dijete, 23-godišnja Candy sumnjala je u vjernost svoga partnera Joea. On joj je, naime, priznao kako ima fetiš na starije žene. Jedne večeri Joe se iskrao iz njihove spavaće sobe oko 4 sata ujutro. Candy je odmah posumnjala kako je otišao u sobu njezine 65-godišnje bake Carol te je s njom prevario.

Zbog toga ih je sve prijavila u popularni američki show ''The Maury Show'' kako bi saznala istinu. No, kada su njezinog partnera priključili na detektor laži, otkrila je nešto čemu se nije nadala.

Njezina 65-godišnja baka poricala je da je spavala s dečkom svoje unuke.

– Iskreno, pušili smo marihuanu zajedno. Eto, to je istina – kazala je 65-godišnjakinja. Iako joj Candy nije povjerovala, detektor laži otkrio je da je to očito istina jer je pokazao kako Joe nije spavao s Carol.

No, Candy je zato otkrila druge stvari o ocu svoga djeteta, a u koje nikada nije sumnjala.

Otkriveno je, naime, kako je Joe plaćao za seksualne usluge dok je hodao s Candy te da ju je varao dok je Candy vjerovala kako je na poslu.

Ona je, očekivano, bila shrvana, a Joe nije poricao svoju krivnju. No, barem više nije sumnjala u svoju baku kojoj je otpočetka trebala vjerovati. 

>> Sumnjala da je dečko vara, no onda je otkrila nešto puno gore

>> Uhvatila muža u kafiću s drugom, no nije ostala dužna ni njemu, a ni ljubavnici

>> Šokirani prolaznik snimio par 'u akciji': Nije mogao vjerovati što to rade usred dana na balkonu zgrade

Komentara 6

DU
Deleted user
12:36 28.03.2017.

Molim vas nemojte vise objavljivati ovakve tekstove (naslov je dovoljan), jer tako vrijedate zdtav razum vasih citatelja! Malo postovanja nije na odmet!

VE
verica2
13:21 28.03.2017.

Ovo je bolesno! Mislim, pisati o ovakvim bljuvotinama u Večernjem.

TO
tomojuric1
13:57 28.03.2017.

sve gluplje i gluplje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije