Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
a htjeli bi

Ovo su stvari koje se muškarci boje pitati ženu u krevetu

Seks
Foto: Thinkstock
1/5
28.02.2017.
u 14:30

Što im sve pada na pamet, a boje se pitati svoje partnerice kad je riječ o seksi igricama? Evo ovo...

Ma koliko imali odličan seks, uvijek je dobro uvesti neke novosti, malo začiniti stvari, iznenaditi i sebe i partnera ili partnericu. 

I upravo se s tom mišlju i željom bore i muškarci jer – boje se pitati ono što žele!

Što im to pada na pamet, a boje se pitati svoje partnerice kad je riječ o seksi igricama? Evo ovo...

Budi dominantna

Nerijetko su upravo muškarci ti koji vode glavnu riječ u seksu, ali oni bi tako rado da glavnu riječ preuzme žena. "Hoćeš li biti dominantna?" jedno je od pitanja koje bi tako rado postavili, ali se ne usude. "Zaveži mi oči, veži mi ruke..."

Još jedna od stvari koju bi muškarci rado tražili, barem poneki, jest da svoju partnericu uključe u seks s više osoba. Ma što neki mislili o tome,  mnogim muškarcima je ovo jedna od fantazija koju nisu ostvarili. Mnogi su razlozi za to, ali jedan je zasigurno strah da takvu ideju predlože svojoj partnerici. 

Muškarci se katkada boje tražiti svoje partnerice da ih zadovolje oralnim seksom ili da im dopuste da ih zavežu. Iako je riječ samo o seksualnoj igrici, mnoge žene to mogu shvatiti sasvim krivo. 

Neki muškarci žele se malo maziti i ušuškati u krevetu pokraj svoje izabranice. No, mnogima  je neugodno jer vjeruju da će ih gledati drukčije, da će biti manje – alfa mužjaci. 

>>Razbijamo jedan od najvećih seks-tabua današnjice: 7 zabluda o analnom seksu

Komentara 4

BE
bera
12:13 28.02.2017.

Mislim da nema glupljih Autora od ovih pnekih koje večernji list upošljava! Tako glupe stvari, možda ova osoba želi sebe da iznese odnosno svoje osjećaje i izgleda dobila je priliku za to!!!????

NO
novalastavica
20:51 28.02.2017.

Moze li jadnije i gluplje

BL
Blizard
07:04 01.03.2017.

Kada ponešto otvoriš ovde na ...stvarno ti prisjedne !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije