Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRUĆE VALENTINOVO

Ovnovi su magnet, a Lavovi prepuštaju glavnu riječ voljenoj osobi

Foto: Thinkstock
1/6
13.02.2017.
u 10:23

Ljudski odnosi složena su stvar i svatko ima svoju priču, nema iste, no neke opće odrednice načina na koji netko voli mogu se dati

Dan zaljubljenih, Valentinovo, ove će godine potpuno opravdati svoj naziv. Najviše zato što će 14. 2. 2017. Mjesec boraviti u znaku Vage koja je sedmi znak po redu u zodijačkom krugu i ekvivalent sedmoj kući horoskopa koja predstavlja brak, partnerstvo, udruživanja, saveze srca. I Jupiter, koji već više mjeseci boravi u istom znaku (Vage) otvarajući brojne prilike za druženja i ugodna poznanstva, također će donijeti lijepe prilike za zbližavanja.

Toga dana Venera i Mars bit će u Ovnu pa će svi Ovnovi biti izuzetno privlačni i strastveni. Kako će Mjesec i Jupiter oponirati Veneru i Mars, bit će i određenih ljubavnih iskušenja, no ona će se uglavnom rješavati diplomacijom i mudrošću. Ako imate nekih ljubavnih pitanja, ne naglite, nego prvo pažljivo razmotrite sve realitete i uvidjet ćete da stvari stoje bolje nego što su se možda isprva učinile. Posebno snažno nadahnuće za ljubav ovog će Valentinova imati već spomenuti Ovnovi koji će, htjeli-ne htjeli, biti pravi magnet za sve oko sebe. Lavovi će biti skloni prepustiti glavnu riječ voljenoj osobi, ali će biti iznimno aktivni u postavljanju filozofskih pitanja, dok će Strijelci igrati na kartu zavodljivosti uz male prepreke zbog nedostatka samopouzdanja. Vage će biti vrlo emotivne i senzibilne pa neka stvari ne uzimaju previše k srcu. Vodenjaci će sigurno naći ekipu s kojom će se lijepo provesti, a Blizanci će balansirati između opuštenog i krućeg pristupa. Bit će čas ozbiljni, čas razigrani.

Od zemljanih znakova najbolje će proći Djevice koje će gledati kako razviti što kvalitetniji erotski život. Bikovi će ovog Valentinova vjerojatno biti u iskušenju tajne ljubavne veze, a nije isključen ni flert ili platonsko izmjenjivanje značajnih pogleda. Jarci će igrati prolazne igrice s voljenom osobom na temu dominacije, a čim se iskristalizira da su po prirodi šefovi oni sami, sve će sjesti na svoje mjesto. Škorpioni bi ovog Valentinova ljubav mogli naći na poslu ili preko posla. Tu bi na radnom mjestu moglo zaiskriti i kad treba i kad ne treba, pa neka ne zaborave na pravila profesionalnog ponašanja. Rakovi će biti osjetljivi i emotivni te će se vjerojatno povući u vlastiti dom gdje će naći sigurno utočište u zagrljaju partnera. Ribe će se na Valentinovo pokušati otvoriti za sve ljude dobra srca vjerujući da će među njima naći svoju idealnu ljubav. Mnoge od njih će uspjeti.

Načini na koje netko voli

Ljudski odnosi složena su stvar i svatko ima svoju priču, nema iste, no neke opće odrednice načina na koji netko voli mogu se dati. Prvo kroz same grupe znakova, a onda i prema samom znaku. U opisima koji slijede sigurno ćete prepoznati nešto od stila vaše voljene osobe.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

(Ovan, Lav, Strijelac)

Osoba voli uzbuđenja, dinamična je u ljubavi, zna jasno pokazati strasti, topla je i otvorena. Ovna ponekad krasi i nestrpljivost pa brza, Lavu je važno da se pokaže, da statusno nešto znači, također voli i djecu, dok Strijelac nema stida, voli nudizam, a onda i slobodu pa je sposoban i za otvorene veze.

(Blizanac, Vaga, Vodenjak)

Blizanac s lakoćom održava mnoge kontakte, no nerijetko površne, više šarmira riječima nego djelima, Vaga ima prava umjetnička nadahnuća, profinjeno držanje, ponašanje te nepogrešiv osjećaj za sklad i lijepo, Vodenjak je sklon eksperimentima u odnosima, ekscentričnosti, no i velikoj toleranciji, prijateljskom nastupu i slobodnom životu.

(Bik, Djevica, Jarac)

Vole konkretne i putene stvari. Materijalna strana im je važna u životu, a posredno i sigurnost. Bik ima smisla za hedonizam i prizemljenu estetiku, Djevica previše analizira i odnosu može oduzeti spontanost, no ima savršen ukus do razine otmjenosti, Jarac je obično oličenje vjernosti, no može i zglajzati u suprotno ako je u lošim aspektima, također može „konzervirati“ odnos i održavati ga zbog interesa.

(Rak, Škorpion, Riba)

Ovo su autentični emotivci koji mogu osjećati najtankoćutnije vibracije. Rak voli svoj dom, odan je obitelji, Škorpion je majstor erotike, dubokih nadahnuća i uvida, jake sposobnosti obnavljanja emocionalnog života kad nakon rušenja, gradi novo, a Ribe su veliki samaritanci, osobe koje suosjećaju s partnerom, no i talentirani umjetnici.

Ljubavni horoskop:

Ovan (21. 3. - 20. 4.)

Zaljubite li se u OVNA, budite svjesni da se radi o individualcima koji mogu imati problema s prihvaćanjem ideje trajne veze. Ipak, postoji trik kojim ih možete uvjeriti da sve ima smisla. Kažite im kako vi zamišljate zajednički život kao kontinuiranu avanturu udvoje, a punu dinamike i raznoraznih događaja. Precizirajte koje sve vratolomije mislite izvoditi, i to redovno, npr. svakog proljeća odlazit ćete na kajak po divljim vodama, a ako vam to dosadi, iznesite rezervni plan za noćne padobranske skokove. Dakako, u slučaju da uspijete, budite spremni sve to provesti u djelo, inače će se vaš Ovan (Ovnica) silno razočarati.

ŠTO DAROVATI? Lopta uvijek prolazi, svi rekviziti za sport (morate istražiti kojim se sportom bavi, a obično se bavi i s nekoliko njih), reket za tenis, znojnici, tenisice (provjerite broj nogu), šilterica, termosica, ruksak, utezi za vježbanje.

Bik (21. 4. - 21- 5.)

Da biste osvojili BIKOVE, morat ćete im pokazati svoj bankovni račun. Ako nemate bar pet-šest nula nakon prve brojke, neće vas ni pogledati, pa makar bili iskreno zaljubljeni u vas. Radije će patiti cijeli život nego živjeti skromno. Pokušate li sami dopisati par nula na svoje stanje na računu, možda i uspijete, ali što poslije? Rješenje je u debelom bankovnom računu vašeg Bika. Predstavite li mu (joj) se kao perspektivni poduzetnik pred kojim je sjajna financijska budućnost, još bi mogao i uložiti nešto svog novca u vaš posao. No samo ako je sve to sigurno.

ŠTO DAROVATI? Sve vrste kolača i torti, kuharica sa slasticama, cvjetni parfemi uz bukete cvijeća, čokolada, bajadere.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.)

Kod BLIZANACA je važno samo pričati, pričati. Nije važno što, no neka jezik radi svoje. Kad shvate da ste vi osoba s kojim mogu voditi neograničeno duge konverzacije, zbližit ćete se kao nitko drugi, no znajte da kad se s takvima nađete u vezi, priča ne prestaje. To su oni parovi kad jedan od partnera trača drugog kako ovaj nikad ne zatvara usta pa zato s vremenom bježi u osamu tišine. Dakako, ako i vi volite pričati, onda će to biti idealan spoj.

ŠTO DAROVATI? Najnoviji modeli bluzica, majica, bižuterijskog nakita, tek objavljene knjige, dakako popularnog sadržaja, sve povezano s modom a da je trenutačno „in“, te dakako neizostavni predmet koji obožavaju – nekad je to bio telefon, ali danas mu je primat oduzeo mobitel.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Kod RAKOVA je vjerojatnije ona obratna situacija, tj. oni će vas nagovarati na stalnu vezu. A ako to učine, ne oklijevajte jer bi se Rakovi zbog prirođene nestalnosti mogli lako predomisliti ili povući u sebe. Ohrabrite njihovu ideju s pričom o velikom domu (najbolje kući) i brojnoj obitelji koju jedva čekate. Pohvalite i njegovu (njenu) mamu. Što god mislili o njoj, recite da vam je draga.

ŠTO DAROVATI? Posuđe, posebno fine šalice ili set čaša, stolnjaci, posteljina, kućne papuče (posebno one „blesave“ sa životinjskim glavama od pliša), neka fina zdjela.

Lav (23. 7. - 22. 8.)

Želite li osvojiti LAVA, postoje dva pristupa. Jedan je onaj kad vi jednostavno čekate da ista ideja proradi kod njega (nje) i dopustite mu (joj) da vas zavede na veličanstven način samo njemu svojstven, a vjerojatno pred publikom (to su one prosidbe na stadionima preko monitora ili slične). Ako vam se ne da čekati, onda vam preostaje drugi način – budite maksimalno ponizni i slatko mu (joj) pričajte o dječici. Pri tom svakako trebate njemu (njoj) ostaviti glavnu riječ. Znači, vi potaknite ideju, ali pustite drugoj strani da izvede zaključak.

ŠTO DAROVATI? Sve vrste zlatnog nakita, što deblje i upadljivije, to bolje. Također prolazi i odjeća koja blješti, nema veze ako je i kič. Važno je da bode u oči. Karte za najrazvikaniju kazališnu predstavu, i to obavezno u loži ili u prvim redovima.

Djevica (23. 8. - 22. 9.)

Za DJEVICE nam je možda i najteže dati savjet. Ovaj znak majstor je u umijeću kako sebi i drugima zakomplicirati život, pa tako i mogućnost trajnijeg zbližavanja. Sugerirate li mu (joj) moguću vezu, možda bi bilo dobro početi poslovicom da ne treba na stvari gledati tako da se „od drveta ne vidi šuma“, odnosno da sitnice i jesu, ali i nisu toliko važne. Pri tom mu (joj) opet trebate dati dovoljno vremena da analizira sve stvari prije eventualnog prvog poljupca, no neka ne analizira predugo, jer će sve to izgubiti na spontanosti, a i vi imate limit čekanja.

ŠTO DAROVATI? Kremica, vodice ili čajevi ne za kozmetiku, nego za poboljšanje ili održavanje zdravlja, sve vrste sjemenki iz ponude zdrave prehrane – što sirovije, to bolje. Također obožava alate za omiljeni hobi – kantice, lopatice za kopanje, kovčežić s odvijačima, blanjalice za obradu drveta.

Vaga (23. 9. - 22. 10.)

Priroda 7. kuće ili braka, trajne veze, ekvivalent je znaku VAGE. Zato su ti ljudi najskloniji životu udvoje i uvijek traže nekoga. Ako je vaša „meta“ Vaga, neće vam trebati mnogo da je nagovorite na zajedništvo. Zapravo je vjerojatnije da će biti obratno, pa kad vam počne slati fine signale koji upućuju na moguće zbližavanje, vama jedino preostaje da to i prihvatite. Muškarci Vage rado će vas zavoditi na profinjen način, dok će žene na vrlo suptilan način sugerirati svoju otvorenost za vezu. I u tome će biti vrlo uporne, sve dok vi to ne prepoznate.

ŠTO DAROVATI? Možete izabrati bilo koji kvalitetan kozmetički proizvod ili parfem, a najbolje je da se prije raspitate što bi želio (željela). Od cvijeća obično ide jedna crvena ruža ili neki bijeli buket. Velik izbor darova naći ćete i u gift shopovima, a birajte nešto što je profinjeno i elegantno.

Škorpion (23. 10. - 21. 11.)

Kad se radi o ŠKORPIONIMA, uvijek možete zaigrati na kartu erotike i seksa. Ako nabacite zavodljivu odjeću i senzualni pogled koji sugerira nešto više od pukog gledanja, neće biti problema s upoznavanjem, a vjerojatno ni sa zbližavanjem. No budite spremni da u vezi s pripadnicima tog znaka nema mrdanja jer je njihova ljubomora uvijek aktivna. Možda pritajena, ali stoji.

ŠTO DAROVATI? Seksi rublje svih veličina i boja, svi seksi „alati“, seksualni priručnici, Kama Sutra uvijek prolazi, nakit s privjescima u obliku lubanje, knjige koje opisuju tajanstvena iskustva, a posebno voli one koje govore o astralnim projekcijama ili iskustvu života poslije smrti.

Foto: pixabay

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)

Naiđete li na STRIJELCA, zbližavanje će teći spontano, ali održavanje u vezi moglo bi se pokazati kao nemoguća misija. Najbolje je da riječ veza zamijenite riječju „slobodna udruga dvoje slobodnih građana“, „putujući dvojac“ ili slično. U svakom slučaju bit će potreban pametan pseudonim veze. Pričajte im o slobodi kao glavnoj ideji vodilji života udvoje i horizontima koje ćete otkriti kad se upustite u to. Tako biste možda mogli i uspjeti.

ŠTO DAROVATI? Turistički aranžman za putovanje u egzotične krajeve, stara knjiga putopisa ili neka religiozne tematike, oprema za kampiranje – vreća za spavanje, šatorčić, plinsko kuhalo za pripremu jela u prirodi.

Jarac (22. 12. - 20. 1.)

S JARCIMA nećete imati većih problema, ako im se sviđate, jer oni u startu znaju što žele. Usput, najbolje je da im sugerirate da vi već planirate zajednički stan u kojem postoji velika radna soba kako bi se on (ona) nakon posla mogao i kod kuće posvetiti istom. Na tu ćete kartu ih sigurno dobiti. Ako još nisu dosegli onu razinu karijere koju su planirali, moguće je da će vam predložiti odgodu veze. U tom slučaju istaknite da ćete mu (joj) vi biti glavna potpora u nastavku gradnje karijere i da vam je to svetinja. Vidjet, ćete, pristat će.

ŠTO DAROVATI? Ček s određenim brojem nula koji će on (ona) već znati pametno iskoristiti, uložiti i oploditi. Biljka, no obavezno u lončanici ili koja se može posaditi i u vrtu. Svakako trajnica.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)

VODENJACIMA trebate pristupiti vrlo prijateljski i bez ikakve prisile. Pričajte o vezi kao o životu dvoje dobrih frendova koje se iznad svega dobro razumiju. Čak i ako jedan od njih poželi isprobati nešto novo i neviđeno, onaj drugi će to tolerirati. Jasno, onda vrijedi i obratno. I ovdje je dobro predstaviti moguću vezu nekim pseudonimom kao što je npr. „otvorena zajednica suvremenih ideja“, „putujuća družina dvoje zaljubljenih“ ili sličan hipi naziv.

ŠTO DAROVATI? Najnoviji modeli kompjutorske opreme – sve povezno s PC-jem dolazi u obzir, no da je novo, po mogućnosti najnovije. Sjemenke ili alge koje nisu iz našeg podneblja. Alternativna kuharica.

Ribe (19. 2. - 20. 3.)

Ako je vaš izabranik (izabranica) RIBA, odmah kažite sve što znate o najromantičnijim ljubavnim pričama. Kakvom god idejom mu (joj) se predstavili, sve će progutati i pristati na sve opcije, pa i one utopijske. Želite li da ta veza zaista i uspije, vi ste ona strana koja treba biti kritična i realna jer to je ono što Ribe zanemaruju. Živjeti u svom svijetu snova, pa i kad se o ljubavi radi, njima je uvijek normalno. No spomenite da u zajedničkom životu treba plaćati i režije, ponekad očistiti kupaonicu, oprati prozore, otići na plac po neko povrće i slično. Čisto zato da se vaša Ribica poslije ne bi razočarala.

ŠTO DAROVATI? Svaka elektronička naprava za slušanje glazbe, sve đinđe iz indijskih dućana – možete pomiješati nakit, štapiće, pačuli parfem... Dobro prolaze i dvije-tri vrste vina od kojih će kasnije sami spraviti koktel „za pamćenje“.

(Ehoroskop.net)

>>Par koji je u braku 70 godina otkrio tajnu svoga uspjeha!

>>Friško ste vjenčani? Pripremite se na ove stvari!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije