Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izmamite osmijeh

Budite originalni, evo što trebate pokloniti djevojci za Valentinovo

Ženski rokovnik
Foto: PR FOTO
1/14
07.02.2016.
u 19:00

Bliži se najromantičniji dan u godini, pravo je vrijeme da budete drugačiji od drugih

Svake godine ista "muka".

Što pokloniti za najromantičniji dan u godini i kako ga provesti da zaista bude nezaboravan? Izlet u Veneciju, Budimpeštu, Dubrovnik, Split ili neki spa vikend?

Ako ste već isplanirali kako provesti tu romantičnu nedjelju 14. veljače ili ste još u planovima, pokušat ćemo vam olakšati barem odabirom originalnog poklona za NJU.

Foto: PR FOTO

Talijanski GaGà Milano ručni satovi su sve samo ne uobičajeni modni dodatak koji ne zamjećujete na ruci. Ovaj brend je savršeno ukomponirao famozni talijanski dizajn i estetiku sa preciznim švicarskim mehanizmom i tehnologijom, koja pokreće ove jedinstvene urarske primjerke. S jednim od mnogobrojnih i raznobojnih modela ručnih satova koračat ćete s “la vita e bella” pogledom na svijet te namamiti osmijeh čak i slučajnim prolaznicima.

Svoje kreativne kolekcije satova dopunili su i 'coin case' kolekcijom te mini torbicama od najfinije talijanske kože, koje također naglašavaju vlastiti karakter i mladi duh, bez obzira na godine.

Budući da se bliži najromantičniji dan u godini - Valentinovo, pravo je vrijeme da budete originalni i drugačiji od drugih: iznenadite svoju bolju polovicu atraktivnim GaGà Milano dizajnom. Glasnović Zlatarstvo u Ilici 168, kao i sva ostala prodajna mjesta ovih modernih i neobičnih satova, za svaku kupnju GaGà Milano sata, nagradit će vas s posebno dizajniranom 'coin case' torbicom u obliku srca ili mini torbicom po vašem izboru.

Foto: PR FOTO

Svaka žena je jedinstvena i treba brinuti o sebi, a Ženski rokovnik 2016. svoje korisnice će svakodnevno podsjećati na male stvari koje mogu napraviti za sebe, a možete ga kupiti putem web shopa www.zenskirokovnik.com

Novi Ženski rokovnik za 2016. godinu naglašava koliko je za svaku ženu važno VOLJETI SEBE te ponosno predstavlja suradnju s Udrugom za žene oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih prijatelja i obitelji „SVE za NJU“,

Studentice Odsjeka za kulturalne studije Filozofskog fakulteta iz Rijeke dizajnirale su posebnu liniju Ženskog rokovnika pod nazivom „Anojing bič“ namijenjenog studenticama i ženama mlađe dobi.

Uz novi Ženski rokovnik dostupna je i besplatna aplikacija VOLI SEBE za IOS i Android platforme koja će vam pomoći da se opustite i zahvalite sebi što ste upravo takve kakve jeste- snažne, pametne, voljene, hrabre, samouvjerene, lijepe.

Foto: PR FOTO

Prvi put ove godine Ženski rokovnik sadrži stranice s predloškom za bojanje koja smanjuje stres čak i kod prezaposlenih modernih žena. Ženski rokovnik nastao je 2009. godine kao rezultat bezuspješne potrage za dobro strukturiranim rokovnikom modernog i oku ugodnog dizajna. Već prvi primjerci Ženskog rokovnika bili su rasprodani u gotovo rekordnom roku što je kreatoricu ponukalo da proizvod dodatno usavrši i još bolje prilagodi potrebama korisnica. Danas je Ženski rokovnik prepoznatljiv po zanimljivim, i u svakodnevnom životu vrlo korisnim dodacima.

S obzirom na pomamu među pripadnicama ljepšeg spola za Bourjouis-ovim Velvet ruževima za usne, zasigurno nećete pogriješiti ako svoju odabranicu razveselite s jednim, ako ne i s više komada ovog hit make up proizvoda.

Foto: Bourjois/Facebook

Komentara 2

DU
Deleted user
15:52 07.02.2016.

Ne treba nista od toga. Zena treba ljubav, paznju, postovanje, razumijevanje, iskreno prijateljstvo cijele godine. I tek ponekad cvjetak :-)

Avatar @proma_trač
@proma_trač
18:20 07.02.2016.

"budite originalni, evo što trebate pokloniti..." Sam naslov je sam u sebi čisto proturiječje... Dalje ne treba ni čitati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije