Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odrastao u drugoj državi

Šokirao se kada ga je nepoznata djevojka kontaktirala online i rekla mu tko su mu roditelji

Jibril
Foto: Twitter
17.03.2017.
u 14:42

Taianna je vidjela kako Jibril ima Twitter i poslala mu je poruku.

Jazmin je djevojka od 24 godine, Taianna njena sestra, a njen mlađi brat Jibril ima 19. Imaju istog oca i nikada se nisu vidjeli.

Prije 19 godina njezin otac i pomajka dobili su sina, kojeg su dali na posvajanje. Njezin mlađi Jibril(19) rođen je u Sjevernoj Karolini, a odrastao je u Texasu. 

Amanda Borland Jibrila je rodila kada joj je bilo 17 godina i osobno je predala sina usvojiteljskoj obitelji Geneu i Kerry Hardy. Takva praksa nije uobičajena u američkim agencijama za posvajanje djece, no mladoj mami to je bilo iznimno bitno.

Početkom ožujka, dok je s obitelji gledala košarkašku utakmicu, Amanda je odlučila na Googlu potražiti posvojenog sina s obzirom da je posljednjih godina s posvojiteljskom obitelji izgubila kontakt nakon što su se preselili. Svake godine je Amanda slala rođendanske čestitke svom sinu, a za uzvrati bi od njegovih posvojitelja dobila fotografije. 

Guglanje se isplatilo i vidjela mu je fotografiju te da se koristi Twitter računom. 

"Bila je u potpunom šoku. Nakon kratkog vremena počela je nekontrolirano plakati i rekla mojoj sestri Taianni da ga je našla. Tada je i sestra počela plakati“, ispričala je Jazmin za BuzzFeed News.

Taianna je vidjela kako Jibril ima Twitter i poslala mu je poruku. "Bok Jibril, ja sam Taianna, živim u Sjevernoj Karolini i mislim da si ti moj stariji brat. Nadam se da bi htio razgovarati sa mnom“, napisla mu je. Dečko joj je odgovorio i pitao ju za imena njenih roditelja.

Jibril je od usvojitelja saznao samo prva imena svojih bioloških roditelja. Bio je u zgranut kada mu je Taianna rekla imena roditelja i ona su se podudarala s njegovim podacima.

"Poslala mi je sliku sebe i mog malog brata Keyshawna, bio sam u šoku. Nakon toga sam joj dao svoj broj da se čujemo“, rekao je Jibril. Kada je svojim udomiteljima rekao da je pronašao obitelj u drugoj državi, bili su jako sretni zbog njega.

"Za svoju biološku obitelj sam saznao kada mi je bilo 17 godina. Od onda si govorim kako bi ih htio upoznati jednog dana. Znao sam da ću biti jako sretan kada dođe taj dan“, kazao je Jibril.

 

Jibril je otputovao u Sjevernu Karolinu kako bi iznenadio svog mlađeg brata Keyshawna. Jazmin najavljuje kako će cijela obitelj otići ubrzo u Texas kako bi posjetili svog pronađenog brata i sina. U međuvremenu su u stalnoj vezi i nadoknađuju izgubljeno vrijeme.

>>Upoznali su se online, a onda su napravili nešto što bi se rijetko tko usudio

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije