Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Što si to učinio?'

Shrvanu djevojku prevario je dečko i onda je otkrio razloge zašto. Pogledajte razgovor!

Foto: Youtube Screenshot
1/4
20.02.2017.
u 19:05

U jednom trenutku Leonard govori da mu je Kourtney bila najbolja prijateljica, a shrvana djevojka složila se s bivšim dečkom

Nakon prevare u vezi parovi rijetko razgovaraju o tome zašto se to i dogodilo. Međutim, The Scene je odlučio suočiti dva bivša partnera, Kourtney i Leonarda kako bi djevojka saznala zašto ju je partner prevario. 

- Što si napravio? - upitala je Kourtney. - Sve - odgovorio je Leonard, a zatim nastavljaju prepričavati svoju vezu otpočetka pa sve do njezina kraja. U jednom trenutku Leonard govori da mu je Kourtney bila najbolja prijateljica, a shrvana djevojka složila se s bivšim dečkom. 

Pogledajte video: 

 

- Zašto me samo nisi ostavio? Koliko puta si me prevario? - upitala ga je. - Ne znam zašto, bio sam glup. Nisam brojao koliko puta sam te prevario - pomalo okrutno priznao je Leonard. 

Bivši dečko na kraju je otkrio da ju je prevario jer ne može biti u ozbiljnoj vezi, ali nada se da će u budućnosti moći biti dobri prijatelji i da će je moći vidjeti kako izrasta u ženu kakva i jest.

Video je pregledan gotovo tri milijuna puta. Nepoznato je je li cijeli razgovor insceniran, ali Leonard je primio brojne kritike zbog svoje okrutnosti i stava prema djevojci kojoj je godinama tvrdio da je voli.

>> 'Bivšoj sam kupio cvijeće i dar za rođendan, odmah su me pitali koji mi je vrag. Sad ću vam objasniti...'

>> Uhvatila je u krevetu sa svojim suprugom pa joj se ovako osvetila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije