Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ordinacija.hr

Seksi igračke: začin za uzavrelu atmosferu u krevetu

Seks
Foto: Thinkstock
23.02.2015.
u 20:09

Zaboravite na inhibicije, odvažite se na pustolovinu i uronite u novi svijet seksa uz pomoć – igrački za odrasle!

Rutina u spavaćoj sobi jedna je od ozbiljnijih ubojica libida.

Predvidljivost stvara dosadu i otupljuje željom nabijen elektricitet između partnera. Zašto ne biste unijeli dodatni naboj u svoj seksualni život?

Parovi s dugim stažem, djecom i milijun obaveza često svoj seksualni život stavljaju na zadnje mjesto i tako se odriču vrlo bitnog aspekta svoje sreće i zadovoljstva, piše Ordinacija.hr

Jednom kada ponovno uspostavite doticaj sa svojom seksi stranom, vaš će ljubavni život poprimiti onaj stari, poznati sjaj.

Zaboravite na inhibicije, odvažite se na pustolovinu i uronite u novi svijet seksa uz pomoć – igrački za odrasle!

1. Kralj svih seksi igrački – vibrator

Ako se pitate zašto nabaviti vibrator, mi vam odgovaramo protupitanjem – zašto ne? Možete ga koristiti za samostalno istraživanje onoga što vam godi ili za erotičnu igru u paru. U cijelu priču možete uključiti i partnera kao biste dodali novu dimenziju zajedničkom seksu. Žene koje koriste vibrator potvrđuju da su zadovoljnije seksom, povećan im je libido i lakše postižu orgazme.

2. Lisice

Za uzavrelu atmosferu u spavaćoj sobi upotrijebite rekvizite: vežite se lisicama! Osim ako nemate "vezu" na policiji, lisice mogu biti plastične, obložene umjetnim krznom zabavnog dezena. Samo pazite da ne izgubite ključ!

Lisice možete zamijeniti svilenim šalom, maramom ili kravatom. Jednako će dobro poslužiti za vezanje, s bonusom prekrivanja očiju.

Cijeli popis seksi igračaka za uzbudljiviji seksualni život na plahtama potražite na portalu Ordinacija.hr

>>4 situacije zbog kojih će muškarac požaliti zbog - seksa

>>Pitanja o orgazmu koje se žene ne usude izgovoriti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije