Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godišnji horoskop 2016.

Saznajte što vam zvijezde donose u sljedećoj godini

horoskop
Foto: Thinkstock
1/3
03.01.2016.
u 08:15

4. siječnja ne propustite godišnji horoskop i kalendar za 2016. godinu na dar svim čitateljima

Dvanaest znakova zodijaka poznati su svima, međutim svaki je znak poseban sa svojim vrlinama i slabostima. Želite li saznati svoju sudbinu i predvidjeti budućnost ili se pripremiti na izazove, zavirite u Astro kalendar i godišnji horoskop Večernjeg lista.

Foto: scren shot/VL

Preduhitrite zdravstvene ili ljubavne probleme i pročitajte svoju sudbinsku poruku. Predviđanja o ljubavi, karijeri, kao i sretne datume možete pronaći u novom Astro kalendaru i horoskopu za 2016. u Večernjem listu 4. siječnja.

Tradicija je zaželjeti želju kad vidite zvijezdu padalicu, a u Astro kalendaru donosimo točne datume kiše meteora, poklapanja u kretanjima planeta, kao i drugih celestijalnih događaja. Na vama je samo da pronađete dobro mjesto za promatranje.

Foto: screen shot/VL

>> Strijelcima je energija na minimumu, a djevice će 'pametovati' gdje god stignu

Komentara 1

PL
ploter29
19:08 03.01.2016.

pravi hrvatski portal...trujmo naciju i dalje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije