Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drukčije, a posebno

Savjeti za savršeno Valentinovo. Ove godine isprobajte nešto novo

Valentinovo
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/6
12.02.2016.
u 14:09

Budite svoji i budite kreativni i provest ćete prekrasno vrijeme zajedno. Zaista nije potrebno potrošiti pravo malo bogatstvo da pokažete koliko nekog volite...

Još je tek par dana do Valentinova, Dana zaljubljenih. 

I dok neki jedva čekaju da prođe, neki "razbijaju glavu" kako bi ovogodišnji 14. veljače prošao što romantičnije i upečatljivije. Možemo li ih kriviti?

Valentinovo bi trebali proživljavati svaki dan. Sitnice koje znače tako mnogo, svakodnevno mogu razveseliti osobe do kojih nam je stalo. Ne trebate potrošiti puno novaca i pojesti nokte od muke dok razmišljate kako provesti tu nedjelju koja nam stiže ususret. 

Umjesto večere...

Poslužite doručak u krevet ili odite na ručak. Ne trebate proslavu Valentinova ostavljati isključivo za večernje sate. Ove biste godine mogli isprobati i neku drugu kuhinju i svoje nepce počastiti nekim novim okusima. 

Umjesto cvijeća...

Mnogi cvjećari će i ove godine zadovoljno trljati ruke. Crvene ruže, kao simbol strasti i ljubavi, zasigurno će biti izbor mnogih muškaraca koji svoje bolje polovice žele iznenaditi buketom cvijeća. Mogli biste ove godine, umjesto cvijeća, svojoj odabranici pokloniti 30 poruka na običnom bijelom papiru, rukom istrgnutom. Na svaki komad papira ispišite poruke koju će vaša partnerica moći čitati svako jutro i tako " s vama "započeti dan". 

Umjesto čokolade...

Gledajte zvijezde. Zar ima išta romantičnije od toga? Raspitajte se kakva će biti vremenska prognoza, a ako ne želite riskirati da zvjezdano nebo prekriju oblaci, možda alternativa nekom vidikovcu može biti zvjezdarnica ili planetarij. 

Kućna atmosfera...

Mnogima i najdraži način provođenja Valentinova. Priprema jela kod kuće, najdraži desert, film... Iznenadite partnera ostavljajući mu skrivene poruke po stanu i navedite ga da pronađe poklon - vas! Budite svoji i budite kreativni i provest ćete prekrasno vrijeme zajedno. Zaista nije potrebno potrošiti pravo malo bogatstvo da pokažete koliko nekog volite...

>>Uz ovih 5 filmova Valentinovo vam neće predstavljati problem čak i ako ste solo

Komentara 1

TA
tajcy
15:10 11.02.2016.

savršenstvo nepostoji... ljubav treba njegovati svaki dan...biti tu jedan za drugog... u danasnjem vremenu istinske ljubavi vise i nema... sve je povrsno... ljudi se zbog sitnica rastaju... međuljudski odnosi su naruseni... valentinovo je samo jos jedan dan za trosenje live koje niti nemamo... pazljiv treba biti svaki dan prema ljudima koje volimo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije