Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon

Samo za žene: Tajne koje muškarci žele da znate

ljubav
Arhiva VL-a
18.05.2012.
u 11:30

Nekad vam nije jasno što vaš muškarac želi od vas? Pročitajte 17 tajni koje su otkrili samo za vas

 

 

1. Muškarci govore o osjećajima. Samo ne na način na koji žene razgovaraju o tome. Muškarcima više odgovara indirektan način, bez previše patetike. 

2. Kažu \"volim te\" postupcima. Nisu baš jaki na riječima, ali se zato izražavaju djelima. Primjerice, možda vaš muškarac kaže \"volim te\" tako što pospremi garažu, popravi slavinu ili čak iznese smeće iz stana.

3. Obveza je ozbiljna stvar. Stereotip kaže da se muškarci boje obveze. Međutim, to nije baš tako. Njima jednostavno treba više vremena da budu sigurni da ćete provesti cijeli život skupa. Obavezu shvaćaju vrlo ozbiljno i kasnije se rijetko predomisle. U jednom je istraživanju čak 90 posto muškaraca izjavilo da bi se ponovno oženilo istom ženom.

4. On vas sluša. Samo zato što vam ne upada u riječ i ne govori \"razumijem\" i \"shvaćam\", ne znači da vas ne sluša. Muškarci vole slušati, a tek kasnije vam reći svoje mišljenje.

5. Zajedničke aktivnosti vas zbližavaju. Ako vam predloži da skupa odete na rafting, znači da se želi zbližiti s vama. Muškarci to rade primarno kroz zajedničke fizičke aktivnosti, primjerice sport ili seks.

6. Trebaju vrijeme samo za sebe. To znači – bez vas. Nije važno što vaš partner voli – možda igra nogomet s dečkima, vozi svoj motocikl ili ide u teretanu. Pustite ga da provede vrijeme sam i on će to iznimno cijeniti. 

7. Uče od svojih očeva. Ako vas zanima kako će se ponašati u vezi, upoznajte njegova oca. Većina muškaraca uči o načinima ponašanja u vezi gledajući svoje očeve i majke. 

8. Zaboravljaju brže nego žene. Nakon prekida žene se oporavljaju puno duže nego muškarci. Također, ako nakon dva dana želite raspraviti neku svađu, morate se pomiriti s time da je vaš muškarac na to vjerojatno već potpuno zaboravio. 

9. Ne razumiju vaše suptilne signale. Ako pokušavate dokazati nešto povisujući li spuštajući glas ili samo mimikom, morate znati da muškarcima to lako promakne. Ako mu želite nešto dokazati, recite mu izravno. 

10. Muškarci reagiraju na razumijevanje. Ako pokažete da ga cijenite i razumijete, on će se ponašati drugačije i davat će puno više u vezu. Ista je stvar s roditeljstvom. Ako mu pokažete da je njegova uloga važna, bit će uključeniji u odgoj djece.

11. Muškarci jako često misle na seks. Dobro, ovo baš i nije tajna. Ali, većina muškaraca mlađa od 60 godina na seks pomisli barem jednom na dan, a isto radi samo četvrtina žena. 

12. Seks im je važan. Još je jedan stereotip da muškarcima seks služi samo za zabavu. Međutim, i njima je seks najbolji u dugim vezama jer su partneri opušteni i točno znaju kako se zadovoljiti.

13. Sviđa mu se kada žena prva počne. Većina muškaraca osjeća se kao da samo oni žele seks te da njihovu partnericu treba nagovarati da idu u krevet. Voljeli bi kada biste ih češće odveli u spavaću sobu i preuzeli inicijativu.

14. Ne mogu se uvijek seksati. I oni mogu biti neraspoloženi, kao i žene. Najčešći je uzrok stres. To ne znači da više nije zainteresiran za vas, jednostavno ima previše toga na umu. 

15. Vole zadovoljiti partnericu. Vaše zadovoljstvo mu je važno, ali ne može znati što želite ako mu ne kažete. Puno žena osjeća se neugodno razgovarajući o seksu i svojim potrebama. Zapamtite da vaše želje neće povrijediti njegov ego, dapače. On to želi čuti. 

16. Boji se da nije dovoljno dobar. Kako stare, taj je strah kod muškaraca sve veći. Možda se boji da nije dovoljno izdržljiv ili zbog tehnike, može biti puno razloga. Ali, pomozite mu da se opusti i fokusira na užitak kako bi vam seks bio dobar.

17. Pobjeći će ako mu nije dobro. Ako se muškarac ne osjeća dovoljno voljeno i cijenjeno, pobjeći će od veze i na drugom mjestu naći zadovoljstvo. Neki se okreću sportu, neki poslu ili videoigricama. Neki počnu varati. Razgovarajte s njim i spriječite međusobno udaljavanje.  

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
12:17 18.05.2012.

Eh, da je ovo moja žena mogla pročitati prije desetak godina!

IS
istima
11:33 19.05.2012.

U životu se posramih dva puta. Prvi put kad nisam mogao drugi put, drugi put kad nisam mogao .... prvi put.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije