Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nešto sa strane'

TOP 5 razloga zašto se partneri upuštaju u izvanbračne afere

Varanje
Foto: Thinkstock
26.05.2015.
u 21:00

Negdje je nešto "zaštekalo", a umjesto rješenja, mnogo se partnera upušta u preljub

Ako se jedan ili oba partnera upuštaju u "vezu sa strane" bilo koje vrste, očito je da ta vaša veza je negdje krenula krivim putem.

Negdje je nešto "zaštekalo", a umjesto rješenja, mnogo se partnera upušta u preljub.

Portal TOI donosi popis razloga koji "tjeraju" partnere da se upuste u "nešto sa strane".

1. Prerani ulazak u brak

Osobe koje su stupile u brak u svojim dvadesetim godinama vjerojatnije će se češće upuštati u afere. Razlog leži u tome da se često osjećaju zakinuto jer nisu dosta toga proživjeli u dvadesetima kao možda njihovi vršnjaci koji žive život "punim plućima". Neki se ne mogu nositi s odgovornošću braka, a nekima nedostaje zavođenja i "dejtova".

2. Rođenje djeteta

Rođenje djeteta zasigurno je jedan od najljepših događaja u životu svake osobe, ali sa sobom donosi i velike promjene. Život se u potpunosti mijenja, prioriteti su drukčiji i sve je manje vremena koje partneri posvećuju jedno drugom ili samima sebi što može dovesti do zahlađenja odnosa. Nerijetko se događa da u takvom okruženju muškarci potraže nekoga izvan te obiteljske zajednice, a kako su žene većinom u potpunosti posvećene novoj životnoj ulozi, može proći i mnogo vremena prije nego i postanu svjesne da se nešto događa.

3. Gubitak zajedničkih interesa

Ako ste u vezi s nekim tko ima potpuno drukčije interese, vjerojatno ćete jako puno vremena provoditi odvojeno, a to lako dovodi do toga da jedan od partnera nađe osobu koja ipak s njim ili s njom dijeli iste interese.

4. Želja za uzbuđenjem

Ponekad partner jednostavno želi osjetiti nešto novo, osjećaj uzbuđenja koji ne doživljava u svojoj dugotrajnoj vezi koja upada u neku kolotečinu.

5. Emotivna udaljenost

Nerijetko se dogodi da se partneri emotivno udalje jedan od drugog, posebice u nedostatku komunikacije. Da se to ne bi dogodilo, potrebno je razgovarati, smijati se i uživati zajedno u sitnicama i pokazati da vam je stalo.

Ako to nedostaje, osobe u takvoj vezi potražit će to kod nekog drugog.

>>Znate li zašto muškarci varaju? Razlog bi vas mogao iznenaditi

>>Sumnjate da vas vara? Evo kako ćete ga otkriti

 

Komentara 1

BA
barbaizamerike
21:52 26.05.2015.

test

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije