Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme za vas

Radite 'sto na sat'? Evo kako ipak možete održati vatru u sobi

par u krevetu
Foto: Thinkstock
1/5
07.05.2016.
u 08:34

Jeste li se zapitali kakvi su vam odnosi s drugim ljudima s kojima provodite vrijeme?

Ako ste u stalnoj strci zbog posla i drugih obveza, nekakve ljubavne igrice u sobi su zadnje što vam pada na pamet. 

I niste jedini. 

Ali to možete promijeniti i učiniti da vaš ljubavni život i odnos s partnerom ne trpi. Bar ne previše.

Što možete učiniti?

Postavite prioritete

Napišite na papir sve obveze koje vas očekuju i koji vam oduzimaju vrijeme. Kada ih napišete imat ćete bolji uvid u ono što vam je prioritet, a što nije. Kava s prijateljicom ili društvom danas se može izbjeći i prebaciti na neki drugi dan. Čak i ako ste dogovorili neki sastanak, možda ga možete prebaciti na neki drugi dan koji ćete odrediti za sastanke. Barem jedan dan u tjednu oslobodite se obveza koje vam oduzimaju vrijeme, a nisu neodgodive i tako osigurajte vrijeme za sebe. 

Razmislite što vas veseli

Uslijed stalnog posla, obveza i stresa, mnogi nemaju vremena ni volje baviti se s nekim hobijima. Ali ako vas veseli šetnja u parku, trčanje, karaoke ili penjanje, ne odgađajte to. Osim što će vam podići raspoloženje, maknut će vam misli s poslovnih obveza i podsjetiti da život nije samo posao. I ne bi trebao ni biti. 

Evaluirajte odnose s drugim ljudima

Jeste li se zapitali kakvi su vam odnosi s drugim ljudima s kojima provodite vrijeme? Ako je među njima netko tko vam oduzima mnogo energije, skratite vrijeme provedeno s takvim osobama. Imate kod kuće nekoga tko će vam se više veseliti. 

Uklonili ste "smetnje", sada uživajte

Kada ste odredili prioritete, "raščistili "raspored, napunili baterije, vjerojatno ste i dobili želju da probudite uspavane strasti. Znate da i dalje pred vama stoji puno obveza, ali vaš ljubavni život ne mora patiti. Suđe možete oprati i sutra, a zagrljaj i poljubac voljene osobe - ne može čekati. A i zašto bi?

>>Znakovi koji pokazuju da ste pronašli idealnog muškarca

>>Mali trikovi za veliki užitak. Znalci to rade ovako...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije