Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wedd.in Croatia

Prvi interaktivni vodič za vjenčanja u Hrvatskoj

Wedd.in aplikacija
Foto: Gabriela Kočiš
13.04.2015.
u 13:02

Uskoro ćemo idealne lokacije i savjete za dizajniranje vjenčanja moći pronaći u prvoj multimedijalnoj knjizi i aplikaciji

Savjetnica za vjenčanja Gabriela Kočiš pokrenula je razvoj interaktivnog vodiča za vjenčanja u Hrvatskoj.

Riječ je o prvoj multimedijalnoj knjizi i aplikaciji u kojoj će inozemni korisnici pronaći sve informacije o atraktivnim lokacijama, restoranima, vinskim cestama, fotografima i ostalim neizostavnim elementima koje je potrebno odabrati prilikom organiziranja vjenčanja u Hrvatskoj.

Sadržaj vodiča bit će zaokružen atraktivnim videomaterijalima, fotografijama, interaktivnim mapama kao i idejama za uređenje interijera i eksterijera vjenčanja.

„Destination weddings“ predstavlja trend u svijetu, tako se ovim projektom žele privući inozemni parovi u potrazi za idealnim mjestom za vjenčanje. Isto tako, projekt će pridonijeti brendiranju Hrvatske kao vodeće destinacije u svijetu za ovu vrstu specijalizirane turističke ponude. Uz suradnju svih dionika iz turističkog sektora, a koji dolaze iz redova hotelijera, vinara, maslinara, ugostitelja i fotografa, ovim projektom neposredno će se povećati turistički razvoj svih regija u Hrvatskoj te produljiti sezona.

– Dovoljno je napraviti iskorak od uvriježenog pristupa u promociji države kako bismo osnažili postojeću turističko-ugostiteljsku ponudu i brendirali Hrvatsku kao savršenu wedding destinaciju. Iz tog razloga pokrenula sam razvoj interaktivnog vodiča za vjenčanja koji će privući velik broj zaljubljenih – tvrdi Gabriela Kočiš.

Suradnica na projektu i dizajnerica Ivana Cvetković – Lakoš smatra izuzetnim izazovom dizajnirati interaktivni vodič ove vrste te vizualno približiti korisnicima kvalitetu i atraktivnost Hrvatske kao destinacije za vjenčanja.

Na jesen se planira završetak projekta, kad će se moći preuzeti vodič i pripadajuća mobilna aplikacija.

Više informacija potražite na portalu www.gabrielakocis.com

>>Vodene boje savršena su inspiracija za vjenčanje

Komentara 1

DI
Dika
14:13 13.04.2015.

Bravo Gabriela ! To će biti odlična reklama i za Hrvatsku jer imamo prekrasna mjesta za vjenčanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije