Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bezbrižni' preljubnici

Provjeravate li partnerov mobitel u potrazi za 'sumnjivim' znakovima?

par
Foto: Thinkstock
08.12.2014.
u 14:28

Njih 12 posto reklo je da su se jako bojali kako će biti otkriveni, 75 posto izjavilo je da su bili pomalo uplašeni, dok je 13 posto priznalo da se uopće ne boje.

Čak 64 posto preljubnika šalje poruke ljubavnicima dok su u prostoriji s bračnim partnerom, utvrdilo je istraživanje stranice za online upoznavanje partnera Victoria Milan u kojem je sudjelovalo 11.050 članova, prenosi Huffington post.

Njih 12 posto reklo je da su se jako bojali kako će biti otkriveni, 75 posto izjavilo je da su bili pomalo uplašeni, dok je 13 posto priznalo da se uopće ne boje.

Ovi “bezbrižni” preljubnici" ipak bi se trebali malo zapitati jer jedno drugo istraživanje kompanije Avast pokazuje da jedna od četiri udane žene “kopa” po partnerovu mobitelu i računalu. Isto čini i svaki peti muškarac.

>>Može li se partnerov preljub spriječiti? Uz ove savjete i to je moguće

 

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:42 09.12.2014.

Pipni mi telefon, i nema problema. Iste sekunde ja sam bivsi partner.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije