Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Ljubav na psihoterapiji"

Pronađite (napokon) idealnog partnera

ljubav
Foto: Shutterstok
1/3
20.04.2017.
u 14:32

Ako ste ikada za sebe izgovorili: "Kako je uvijek naletim na ovakve" ili "Meni se sviđaju samo krivi" ili bilo što iz čega se da zaključiti kako partneri koje odaberete kao potencijalnu ljubav vašeg života najčešće budu upravo najveće razočarenje vašeg života, imamo nešto za vas.

U kinu Europa 25.4. u 19h započinje ciklus predavanja i tribina "Ljubav na psihoterapiji", čiji je predavač Zoran Milivojević, ugledni psihoterapeut i jedan od 10 svjetskih stručnjaka koji se bave teorijom emocija.

Tribina pod naslovom "Kako biramo - dekonstrukcija zaljubljivanja" pokušat će vam razbiti zablude o tome kako birate partnere i što su zapravo ljubav i zaljubljenost, te vas naučiti kako se nositi s tim divnim, ali i strašnim stanjima u koja zapadnemo zbog nemoći upravljanja vlastitim emocijama.

Milivojević tvrdi da će potraga za idealnim partnerom i vezom koja vas ispunjava imati sretan kraj tek kad se prestanete obmanjivati i svoje partnere tražiti u krugu ljudi u kojem se krećete, među kojima zapravo nema osobe koju vi tražite.

Ako želite pronaći pravu ljubav, morate iznova naučiti birati.

Govora će biti o i psihologiji zaljubljivanja, tipičnim mitovima koji prate taj osjećaj, negativnim posljedicama i uopće psihologiji zaljubljivanja, ljubavi i svim tim osjećajima s kojima se neki put teško nositi.

Zoran Milivojević je psihoterapeut i autor više knjiga na tu temu, među kojime se ističu Emocije, Formula ljubavi i Ulovimo ljubav. Trenutno je jedan od nekolicine autora koji su pozvani da surađuju na projektu World Book of Love.

Ako tražite ljubav, izbezumljuje vas zaljubljenost ili jednostavno nemate koga pitati o svojim osjećajima, pitajte stručnjaka svjetskog glasa i uglednog psihoterapeuta koji je posvetio život upravo promišljanju toga što vas najviše muči.

FB event

BIOGRAFIJA PREDAVAČA:

Zoran Milivojević, dr. med., je psihoterapeut sa dugogodišnjim iskustvom. Prvi je u istočnoj Europi stekao najviši stupanj internacionalnog supervizora i edukatora Međunarodnog udruženja za transakcijsku analizu (ITAA), kao i Europske asocijacije za transakcijsku analizu (EATA). Predavao je na fakultetu Sigmund Freud u Beču. Autor je većeg broja knjiga od kojih su neke objavljene u Hrvatskoj: Formule ljubavi (Mozaik), Emocije (Mozaik), Ulovimo ljubav (Mozaik), Mala knjiga za velike roditelje (Znanje). Živi i radi u Ljubljani i Beogradu.

TEMA PREDAVANJA:

-------------------------------------
Ciklus predavanja i tribina na temu:

LJUBAV NA PSIHOTERAPIJI

Prvo predavanje: KAKO BIRAMO – DEKONSTRUKCIJA ZALJUBLJIVANJA

Zašto je suvremenom čovjeku važna emocionalna pismenost?
O psihologiji zaljubljivanja.
Zašto zaljubljivanje nije prva faza ljubavi?
Da li je zaljubljivanje prirodno osjećanje?
Moramo li se zaljubljivati?
Koje su negativne posljedice zaljubljivanja?
Koji su tipični mitovi o zaljubljivanju?
Ima li zaljubljivanje alternativu kao način biranja partnera?
Kako birati za ozbiljnu ljubavnu vezu?
Zašto je teško zaobići zaljubljivanje?
Koliko su korisne knjige samopomoći?
Zašto novi način biranja ne poništava stari?
Kada je potrebna psihoterapija našeg zaljubljivog »unutrašnjeg deteta«?

Prvo predavanje je povodom nove knjige »O ludoriji zaljubljivanja«
koju priprema dr. Milivojević.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije