Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razbuktajte strasti

Opasno vruć priručnik za zavođenje koji će vas natjerati da se zarumenite

zavođenje
Foto: Thinkstock
05.03.2014.
u 22:00

Pokažite mu što vam godi: sami se dodirujte, ili uzmite njegovu ruku u svoju i vodite je tako da vas dovede do vrhunca.

UŽIVANJE

Prvi korak je da ga uzbudite izazovnim ponašanjem. Zatim, održavajući kontakt očima, lezite na krevet. Držite bedra na rubu kreveta, a stopala na podu, ili na stolici ako ste se oslonili na stol, dok on kleči ili stoji ispred vas.

Pokažite mu koliko uživate: podignite ruke iznad glave i izvijte leđa. Pokažite mu što vam godi: sami se dodirujte, ili uzmite njegovu ruku u svoju i vodite je tako da vas dovede do vrhunca.

KUPKA ZA DVOJE

Kada oboje uđete u kadu, okrenite se jedno prema drugom, ili sjednite u njegovo krilo (sjedite između njegovih nogu i oslonite se leđima na njegova prsa). Nježno ga trljajte spužvom po grudima, trbuhu, a onda se spustite niže. Ovisi o vama hoćete li zaista voditi ljubav u kupki, ili ćete je iskoristiti samo kao predigru. Ali, možete se sjajno zabaviti ako ga izludite, a potom otrčite, umotani u ručnik, u spavaću sobu…

PUT U INDIJU

Predložite partneru zajedničko tuširanje. Nakon toga, masirajte jedno drugo aromatičnim uljem. Povedite ga u spavaću sobu i recite mu da vas promatra. Dok plešete, nemojte brinuti o pokretima. Jednostavno uživajte – što ste opušteniji, on će vas više željeti.

Uvijajte se oko njega i izazivajte ga dodirima. Približavajte mu se sve više dok on više ne bude mogao izdržati i povuče vas k sebi. Nježno ga gurnite na krevet, a onda povlačite pramenove vaše kose po njegovom tijelu.

Foto: pixabay

HALO SEKS

Započnite razgovor prisjećanjem na vaše posljednje vođenje ljubavi. Budite konkretni. Opišite nešto što je on napravio, kao i kako ste se vi osjećali u tom trenutku. Recite mu koliko vam nedostaje, što imate (ili nemate) na sebi, opišite mu što biste mu voljeli raditi i recite mu da se dodirujete (i stvarno to radite!).

Vaše riječi i prateći uzdasi će ga nevjerojatno uzbuditi. Kada se budete vidjeli, bit će to vrlo strastven susret!

>>6 načina kako da postanete pravi magnet za privlačenje muškaraca

>>5 zanimljivih činjenica o ženskom orgazmu za koje možda još niste čuli

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije