Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije fer

Preljubnici bi i ovce i novce! Iznenađujući rezultati ankete

prevara
Foto: Thinkstock
18.04.2014.
u 15:25

69 posto ispitanika kaže da iako partnera varaju, nemaju namjeru razvrgnuti taj odnos

Istraživanje internetske stranice Victoria Milan koja je specijalizirana  za oženjene osobe u potrazi za partnerom s kojim će imati aferu pokazala je kako 69 posto osoba koje varaju svoje partnere nemaju namjeru svoju suprugu ili supruga ostaviti zbog druge osobe.

U anketi je sudjelovalo 4658 osoba, a njih 76 posto kazalo je da uz seks s drugom osobom i dalje prakticiraju seks sa svojim partnerom i žele i dalje sjediti na dvije stolice.

85 posto ispitanika kazalo je kako u toj "drugoj osobi" ne vide osobu s kojom bi mogli biti u dugoj vezi. Upitani zašto i dalje žele ostati s partnerima koje varaju, ispitanici su rekli da je to zbog osjećaja sigurnosti koje im ta veza pruža te ljubav, obitelji...

- Ako ste u vezi u kojoj se nije ugasila ljubav i privrženost, i ako je ta osoba dobar roditelj, preljubnici obično ne žele razvrgnuti taj brak ili odnos kad traže nekoga "za sa strane", kazao je za Huffington Post šef stranice za internetsko upoznavanje Sigurd Verdal.

Eh, sad,  je li pošteno da preljubnici dobiju i ovce i novce, drugo je pitanje

>>Zašto udane žene varaju muževe? Odgovor bi vas mogao iznenaditi

>>Iznenadit će vas koliko ljudi poljubac s drugima ne smatra preljubom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije