Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulovila ga je

Poznati nogometaš osramotio se pred djevojkom koju je osvajao: 'Pa ti si oženjen!'

Foto: Twitter
1/2
05.01.2017.
u 10:15

Zoe je razgovor odmah podijelila na Twitteru i postala pravi internetski hit

Nogometaš Middlesbrougha Gaston Ramirez odlučio je pokušati osvojiti djevojku preko društvene mreže. Naime, Ramirez je Urugvajki Zoe Wilson poslao poruku na Instagramu: "Jesi li singl?".

Ona je ubrzo shvatila da je riječ o poznatom nogometašu pa je njegove informacije pronašla na Wikipediji. Zatim mu je odgovorila na poruku kopiravši te informacije uz riječi "Ja jesam singl, ali ti nisi". Zoe je razgovor odmah podijelila na Twitteru i postala pravi internetski hit.

Ramirez je inače u braku s Michaelom Duarte, s kojom ima jedno dijete.

Foto: Facebook/ Naš potok

>> Cristiano Ronaldo: Želi li moj sin postati nogometaš, pogurat ću ga. Samo neka ne bude vratar

Komentara 3

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
10:51 05.01.2017.

pahaha vrh novinarstva "jesi li singl" . Svaka cast novinari ugledali ste se na svoje istocne susjede .

HA
Haringa
13:21 05.01.2017.

Dobro mu metnula!

Avatar toxic alien
toxic alien
15:37 05.01.2017.

Ocito, Urugvajka nije vjesta tim situacijama kao sto su Engleskinje, Spanjolke, Talijanke... Da je bila malo pametnija, provela bi s njim luksuzan vikend na nekoj egzoticnoj destinaciji..., i onda prodala pricu tabloidima. Engleska zutila placaju za takve price do par stotina tisuca funti, a bilo bi i poziva za kojekakve "reality show" cirkuse..., mogla je karijeru napraviti. Heh, ali Urugvajka bi se udavala, njoj je vazno da li je frajer ozenjen! Prilika kuca na vrata, a ona zove policiju i kaze im da netko nepoznat lupa i stvara buku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije