Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kritizira bivšeg dečka

Poruka ostavljene djevojke postala hit: Bila sam ti dobra dok sam ti davala pare za kladionicu

poruka društvene mreže
Foto: radiosarajevo.ba
28.03.2017.
u 08:46

Dragi moj, obećao si da me ženiš, a sada vidim hodaš s onom glupačom Nermanom

Pravi hit na internetu postala je poruka ostavljene djevojke koja nimalo nije oduševljena novom djevojkom, sada već bivšeg dečka, piše Vecernji.ba.

"Dragi moj, obećao si da me ženiš, a sada vidim hodaš s onom glupačom Nermanom. Pi**a ti materina, i tebi i njoj. Bila sam ti dobra dok sam ti davala pare za kladionicu i dok si pušio moje cigare. Vrati mi onih 10 maraka od goriva koje mi nikada nisi vratio", piše u poruci ispod koje se potpisala Sanela.

> > Šokirao se kada ga je nepoznata djevojka kontaktirala online i rekla mu tko su mu roditelji

Komentara 11

IL
ilijan
09:41 28.03.2017.

Sani to je propalica i zahvali se bogu da si ga se riješila, sretno u novoj vezi i nedaj više novce jer samo manipulatoro koji su bez jaja mogu koristiti curu.... ;)

NI
Nikomah95
11:33 28.03.2017.

Hit na internetu? Gdje? U Siriji?

Avatar maxist
maxist
12:05 28.03.2017.

mnogo fina "djevojka"....z regiona očio.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije