Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savjeti

Pogreške koje žene rade tijekom seksa

savjeti
Foto: Screenshot/telka.hr
28.04.2016.
u 11:29

Treba misliti kakav dojam ostavljamo na druge činjenjem ili nečinjenjem

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
15:01 28.04.2016.

Koji debilni članak, pa naravno da ćeš se oprati prije seksa.

Avatar Koncentriran
Koncentriran
15:32 28.04.2016.

heheh ja neznam stvarno dali nas VL smatra stanovništvo trećeg reda pojma nemam .

Avatar nekakav
nekakav
07:12 29.04.2016.

ja sa ne ću tuširati svaki dan! i ja želim osjetiti ženski miris. ne miris parfema, krema, to meni nije žena. inače doktori vele da se ne bi smjelo tuširati prečesto, jer koža se isuši, dolaze infekcije, svrabež, pa jošjoš više mažemo kožu, sve više peremo, a sve gore je stanje. čovjek nije žaba ni riba. zadivljuje ta ljudska potreba prkositi prirodnim zakonima, svojem tijelu, zdravlju. što čovjeka dijeli od ostalih životinja? nešto veći mozak? samo to? nisam vidio da se čimpanze kupaju svakog dana, osim što se čiste od buha, krpelja.... žena može napraviti samo jednu grešku tijekom seksa. izgovoriti ime koje ne pripada osobi s kojom je tako intimna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije