Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spriječiti, a ne liječiti

Ovo su znakovi da vaša veza ipak nema sretnu budućnost

Veze
Foto: Shutterstock
28.02.2017.
u 08:28

Ovo su znakovi koji će vam otkriti da veza u kojoj jeste nosi samo - nevolju!

Postoje neki znakovi koji će vam, ako dobro otvorite oči, ukazati na to da vaša veza ipak nema sretnu budućnost.

Neki parovi jednostavno ne bi trebali biti zajedno, a to se može otkriti na početku veze. Međusobno poštivanje, kvalitetna komunikacija tek su neke stvake koje u zdravoj vezi trebaju biti prisutne za dugotrajnu i sretnu vezu.

Ovo su znakovi koji će vam otkriti da veza u kojoj jeste nosi samo - nevolju!

Svađe

Svađe su sastavni dio svake veze, ali i rješenja koje nosi komunikacija. Ipak, ako vaše svađe često završavaju bez rješenja i u idućem "dvoboju" opet imate iste teme za razgovor, to je znak da nešto ne štima i da ćete teško u konačnici i pronaći rješenje. nakon nekog vremena, uvidjet ćete da se vrtite u krug i bez rješenja, jedna strana uvijek će biti nezadovoljna i nesretna. 

Suprotnosti se (ne) privlače

Ponekad suprotnosti mogu itekako biti magnet za vezu, nadopunjujete jedno drugo, no kada su te razlike zaista izražene, mogu nastati problemi. AKo imate različite interese, ne  možete naći ništa zajedničko što će vas veseliti i što biste rado radili u paru te moralne različitosti i pogledi na svijet ponekada su nepremostive prepreke. 

Ne podnostite obitelj svog partnera/partnerice

Uvažavanje roditelja i obitelji svog partnera i partnerice je važno u vezi. U neko doba može doći do razmirica upravo zbog obitelji vašeg partnera ili partnerice, a kada osoba s kojom ste u vezi ipak izabere svoju obitelj umjesto veze. Ako je ta netrepetljivost prema vašoj obitelji zaista izražena, bolje je vezu prekinuti dok je još rano. 

Fizička, a ne emocionalna veza

Ako se vaša veza bazno temelji na fizičkoj privlačnosti, a ne na emocionalnoj, ta veza nema svijetlu budućnost. Seks bi trebao biti samo začin u vezi, a ono što je znatno bitnije i održava vezu živom i suživot ugodnim, druge su stvari poput brige, razumijevanja, podrške...

>>5 stvari zašto apsolutno preziremo biti u vezi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije