Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups...

Ovo su znakovi da ste naletjeli na kompliciranog muškarca koji će vas izludjeti

prekid veze
Foto: Thinkstock
01.06.2014.
u 17:53

Ako ste naletjeli na jednog takvog – žao nam je, ne možemo vam puno pomoći

Postoje stvarno komplicirani muškarci s kojima nemamo pojma što ni kako.

Ako ste naletjeli na jednog takvog – žao nam je, ne možemo vam puno pomoći. Ali, ipak, možemo vam ukazati da ste naletjeli na jednog od njih i nadati se najboljem.

1. BESPOSLIČARI. Problem se može javiti zbog vašeg posla ili hobija, koji vam ne ostavljaju na raspolaganju cijeli božji dan da sjedite s njim po kafićima. Ako se ipak zaljubite u jednog takvog, čisto da vas podsjetimo da morate imati i određeni outfit za njega i njegovo okruženje. Solarij vam postaje druga spavaća soba, frizer vam treba ravnati kosu svaki dan, manikura i pedikura, i tako dalje.

2. GADLJIVI. Ako niste savršenog izgleda, a to nikako ne valja, on neće šutjeti pa će vam nabiti komplekse. I da odmah budemo jasni, Gadljivim tipovima se gadi celulit, višak kilograma, kosa koja se ne njeguje svaki dan, odjeća koja im se ne sviđa i tako unedogled. U vezi s njima najnevjerojatnije je to što ni oni najčešće ne izgledaju savršeno, pa će vam u početku biti zaista teško shvatiti njihove kritike i uvrede na račun vašeg izgleda.

3. ZAUZETI. U startu ne znate da je zauzet, svidi vam se, i vi se upustite u priču s njim koja, mic po mic, preraste u vezu. Kada nekim putevima istina dođe do vas, on će vam prosuti priču kako je s njom iz ovih ili onih razloga, ali je ne voli. Sve se komplicira ali ostaje to da njemu ne treba vjerovati pa tako ni biti s njime u vezi.

4. SVEZNAJUĆI naprosto sve znaju, ali im sustav, država, kontinent, pa često i sam planet Zemlja smetaju da iskažu svoje znanje i sposobnosti. Oni nemaju ni prebijene lipe, ali imaju znanje koje nitko ne cijeni. Neće raditi za neku tamo plaću jer su puno vrjedniji i kreativniji. Zainteresiraju nas pričama o umjetnosti ili sviranjem na nekom instrumentu, ali vrlo brzo nam otkriju svoje pravo lice.

5. FRAJERI zapravo i nisu pravi frajeri. Oni bi voljeli biti frajeri, ali sve rade pogrešno, a za svoje neuspjehe krive nas. Takvi muškarci misle da je frajerski pokraj sebe imati djevojku manekenskog izgleda, koja je i intelektualno vrlo visoko, pa budući da oni zapravo nisu u stanju pratiti nas, ljute se i predbacuju nam sve i svašta.

>>Ciljate na zauzete muškarce? Evo što to otkriva o vama

>>I žene i muškarci mogu zvučati inteligentnije, ali žene će zvučati više seksi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije