Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups...

Ovo su znakovi da ćete uskoro prekinuti vezu

Veza
Foto: screenshot/facebook
03.01.2017.
u 13:22

Već ste se zamišljali u situaciji da je vaša veza završila. I niste osjetili da vas steže u grlu...

Znate da vam je veza na klimavim nogama, ali ne biste pomislili da će se ta veza raspasti?

Ne znate je li riječ o privremenoj krizi ili je posrijedi nešto ozbiljnije?

Ovo su znakovi da ćete prekinuti vezu...

Možete zamisliti život bez njega/nje

Već ste se zamišljali u situaciji da je vaša veza završila. I niste osjetili da vas steže u grlu... Pokazatelj je to da ste u toj vezi nesretni. 

Bolja ste osoba kad ste sami

U ovom slučaju, bez njega/nje... Kada su ljudi nesretni zajedno, nerijetko se dogodi da izvuku najgore osobine jedno iz drugoga. Nitko ne voli vidjeti na površini najgoru verziju sebe pa se ljutnja samo dodatno potiče. Ako  mislite da ste bolja osoba kada vaš partner ili partnerica nisu u blizini, onda je vrijeme da sjednete i obavite posve iskren razgovor. 

Ignoriranje

Zovete... I šaljete poruke... I provjeravate Fejs... Ali nema odgovora... To je znak da druga strana nije u toj vezi toliko predana kao vi i da nema iste osjećaje. Ignoriranje poziva prvi je znak da veza nije kakva bi trebala biti. Hoćete li ostati u njoj?

Zapitali ste se već trebate li prekinuti

Ako ste si već postavili ovo pitanje, onda ste već o tome i razmišljali. Ako ste razmišljali, onda ste već podsvjesno donijeli odluku da je s vama gotovo. Samo trebate to izreći...

>>5 žena priznaje: Evo što se dogodilo nakon prevare u vezi

Ključne riječi

Komentara 1

UN
una1
15:50 08.01.2017.

Tko će znati zbog čega imam stezanje u grlu : - ))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije