Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opsjednutost

Ovo su razlozi zbog kojih biste morali birati muškarce s dlakavim prsima

dlakava prsa
Foto: Thinkstock
30.07.2015.
u 14:00

Ženska opsjednutost dlakavim muškarcima nije "bolest modernog doba" već datira iz prapovijesti kada je ekstremna dlakavost bila znak muškosti.

Kako i na temelju čega birati svog budućeg partnera?

Neke će očarati taj crni zagonetni pogled, njegov nesvakidašnji smisao za humor zbog kojeg se smješkate cijeli dan, mišićavo tijelo, dlake na prsima...

Upravo o ovom zadnjem je tu riječ u ovoj priči.

Iako ne isključuje ni taj pogled ni osmijeh, Laura Argintar s Elite Dailya poručuje: Biram muškarce koji ostavljaju dojam da mogu preživjeti novo ledeno doba. A ako niste u svom životu imali jednog takvog dlakavog muškarca, zapravo niste ni živjeli, odlučna je.

Tako je, složit ćemo se, evolucija i posložila stvari. Muškarci jače fizičke građe i dlakava tijela ostavljaju baš takav dojam "špiljskog čovjeka" koji se može uloviti u koštac s raznim životnim izazovima. Što dlakavije, to bolje, smatra Argintar.

I nije jedina takvog stava. Ili ukusa, da budemo precizniji.

Ženska opsjednutost dlakavim muškarcima nije "bolest modernog doba" već datira iz prapovijesti kada je ekstremna dlakavost bila znak muškosti. Za  mnoge je to i danas. A osim toga, ovo su dodatni razlozi zbog kojih je dobro imati pored sebe "dlakavog muškarca".

1. Avantura

Biti u vezi s takvim muškarcem može biti prava avantura. S lakoćom vas može povesti u "scenarij filma Tarzan" ili u rane sedamdesete, piše Elite Daily.

2. Voljet će vas takvima kakve ste

Oni će voljeti vaš prirodni izgled i neće se morati brinuti  i truditi kako skriti neke tjelesne nedostatke.

Komentara 1

DU
Deleted user
09:53 07.08.2015.

Joj, zašto uz ovakav članak stavite sliku od nekakvog hipstera???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije