Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
začinite stvari

Ovo su najpopularnija mjesta za seks!

SEks
Foto: Shutterstock
1/8
25.07.2016.
u 10:59

Najviše parova, čak 78 posto, bira dnevnu sobu za seks. Tri od četiri para upušta se u seks pod tušem, 64 posto voli seks u automobilu, a jedan od četiri para u kupaonici (ne ispod tuša).

Želite li zadržati svoj seksualni život na razini, pred vama su izazovi u kojima morate biti kreativni. 

Mnogi parovi pokušavaju zadržati stvari zanimljivijima tako da biraju neka nova mjesta za seks, izvan spavaće sobe. Istraživanje koje je proveo Skyn Condoms pokazalo je da je osam od 10 osoba u dobi od 18 do 34 godine zadovoljno svojim seksualnim životom vjerojatno zbog toga što se ne boji eksperimentirati s promjenom lokacija kada je riječ o seksu. 

Najviše parova, čak 78 posto, bira dnevnu sobu za seks. Tri od četiri para upušta se u seks pod tušem, 64 posto voli seks u automobilu, a jedan od četiri para u kupaonici (ne ispod tuša). 

Iako može zvučati zanimljivo i privlačno, seks na plaži, osim što je zabranjen, nije nimalo privlačan, posebice ako je riječ o pješčanoj plaži. Vjerojatno je to jedan od razloga zašto je tek 23 posto parova reklo da voli seks na plaži.

I nisu pritom mislili na koktel. 

>>Ovo ne biste očekivali! Žene priznale zašto glume orgazam

Komentara 5

ST
Stipan
12:56 25.07.2016.

Najbolje je pritisnut je u autu. Ali ne svoju ženu!

DU
Deleted user
12:25 25.07.2016.

a kuhinja?

DU
Deleted user
12:20 25.07.2016.

u kupaonici imaju seks jer bjeze od djece a to je jedino mjesto. da ste u braku bili znali bi i vi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije