Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suzdržite se

Ovo nikako nemojte raditi u krevetu

seks
Foto: Thinkstock
29.01.2015.
u 08:22

Sasvim je dobra stvar imati potpunu slobodu sa svojim partnerom, posebice u krevetu. Ali ove stvari ipak ne bi trebalo raditi...

Kritiziranje

Ništa ne može uništiti trenutak kao seksualna kritika. Ako on radi nešto što vam se ne sviđa, recite mu: "Baš bih voljela kad bi radije..."

Spominjanje posla, bivšeg ili majke

Zvuči očito, no vrlo je jednostavno početi 'premotavati' dan u glavi kad legnete u krevet. Seks je bijeg, zaboravite na svakodnevicu!

Glumljenje orgazma

Morat ćete nastaviti glumiti, a partner neće naučiti što vam treba.

Neodlučnost

Kad vas partner upita što biste željeli probati, nemojte odgovoriti: "Svejedno mi je." Trebate znati što želite, a što ne.

Praćenje drugih

Super je dobiti savjete od prijatelja, ali nemojte zbog njihovih iskustava misliti loše o svojem seksualnom životu.

Pripreme za seks

Lijepo je oprati zube i istuširati se ponekad prije seksa, ali trebali biste se opustiti i prepustiti - unatoč dlakavim nogama...

>>Otkrivene seksi tajne poznatih

>>Razbijeno 10 mitova o seksu

Komentara 1

PA
Paton
11:13 29.01.2015.

ili recimo kad te ne budi ujutro pa te pusti da spavas cijeli bogov dan po tome se vidi kolko mu je stalo beskrupulozno stvorenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije