Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mobiteli i nevjera

Stvarno čudan znak da će vas partner prevariti, a sami ste krivi

varanje
Foto: Thinkstock
1/4
23.04.2014.
u 07:45

Čak 45 posto osoba svoje su partnere prevarili jer se "nisu skidali" s telefona

Nedavno istraživanje portala za spajanje parova VictioriaMilan provedeno na preko 6000 osoba otkrilo je da čak 45% osoba svoje partnere prevarilo jer su stalno tipkali po pametnim telefonima.

Ako ste ste se baš zalijepili za svoj mobitel i teško ga ispuštate iz ruku, pripremite se na najgore.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Može zvučati čudno, ali te korisne stvarčice sve više unose nemir u međuljudske odnose i stvaraju nepovjerenje među partnerima. Zanimljivo je da je tako velika brojka ispitanih koji tvrde da su mobiteli" uništivači odnosa".

Zato, izbacite mobitele iz ruku i posvetite se svojim partnerima. Nije pristojno provjeravati mailove i twitove u krevetu ili tijekom izlaska, a i dodatno će stvoriti nepovjerenje među partnerima.

>>Preljubnici bi i ovce i novce! Iznenađujući rezultati ankete

>>Zašto udane žene varaju muževe? Odgovor bi vas mogao iznenaditi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije