Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠ POTEZ

Ovo je najgora stvar koju muškarci mogu učiniti tijekom seksa

Seks
Foto: Thinkstock
27.03.2017.
u 21:08

Istraživanje na 810 muškaraca pokazalo je da su muškarci koji su zabrinuti za svoju muškost skloniji temeljiti samopoštovanje na izvedbi u krevetu

Koja je ženama najgora stvar koju muškarci rade u krevetu?

Prema novom istraživanju, riječ je o hvalisanju vlastitom izvedbom, piše The Sun.

Naime, čini se da ženama muškarci koji se hvale svojim seksualnim mogućnostima nisu nimalo napeti - upravo suprotno.  Muškarci mogu upropastiti atmosferu nakon seksa hvalisanjem i sugeriranjem da je ženin orgazam potpuno njihova zasluga.

Istraživanje na 810 muškaraca pokazalo je da su muškarci koji su zabrinuti za svoju muškost skloniji temeljiti samopoštovanje na izvedbi u krevetu. Problem je u tome što će to jačanje ega koje muškarac osjeti nakon dobre seksualne izvedbe vjerojatno odbiti žene.

>> Mislite da imate mali penis? Ove 3 poze onda su idealne za vas

>> Ove stvari muškarci očajnički žele od žene u krevetu, ali boje ih se tražiti

Komentara 1

IL
ilijan
09:43 28.03.2017.

Koji se k. trebaš hvalisati nek te ona hvali ak si frajer, jesi ili nisi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije