Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne možete pogriješiti

Ovo je jedanaest znakova da je on onaj pravi!

veza na daljinu
Foto: Thinkstock
27.08.2014.
u 10:42

Svima prije ili kasnije počne otkucavati biološki sat. Iako mnoge žene misle kako muškarci ne teže obitelji, to nije točno...

Svima prije ili kasnije počne otkucavati biološki sat. Iako mnoge žene misle da muškarci ne teže obitelji, to nije točno. Kada upoznaju onu pravu, koja budi osjećaje za vezivanjem, muškarci će htjeti ući u brak. No kako znati jesu li ona ili on – oni pravi? Možda ćete misliti da se to zna nakon prvog spoja (ako je prošao dobro), no to nije točno. Donosimo vam stoga jedanaest znakova da ste našli onog pravog.

1. Ima smisao za humor

Sretniji i uspješniji život? Donijet će vam ga sigurno humor kojega nikada nije dosta. Naravno, ne tražite osobu koja ismijava druge, već one koji će zabavnim i pozitivnim smislom za humor život činiti lakšim.

2. Stalo mu je do vašeg mišljenja

Onaj kojemu je stalo do vašeg mišljenja i koji će vam rado svojim mišljenjem pokušati pomoći u teškim situacijama. Onaj koji će komunicirati o svojim osjećajima i s kim volite razgovarati. S tom osobom provest ćete život – morate moći s njim komunicirati.

3. Ima svoje mišljenje

Muškarac koji nije tu samo da sluša i kima glavom, već ima svoje mišljenje i ideje. Zabavno je biti s nekim s kim se nadopunjujete.

4. Može s vama rješavati probleme

Istraživanje je pokazalo da je uspjeh veze ovisan o tome koliko dobro zajedno rješavate probleme. Ako se oko nečeg svađate tijekom veze, provjerite kako ćete riješiti problem i koliko vam njegov način odgovara. Ako na normalan način možete pričati o problemu i riješiti ga, vaša veza ima velike izglede.

5. Prihvaća vas takvu kakva jeste

Svi smo mi jako različiti, stoga je bitno da vas vaš partner prihvaća takvu kakva jeste. Naravno, i da vi prihvaćate njega. Sva sigurnost i udobnost koju osjećate u vezi dolazi upravo iz osjećaja prihvaćanja koji vam daje vaš partner.

6. Otvoren je

Cijela poanta veze i hodanja jest u tome da je osoba otvorena. Ako je vaš partner otvoren prema tome da se upoznate, sve će biti puno udobnije i lakše.

7. Ima ispunjen život – prijatelje, posao, obitelj i vlastite interese

Veza s ispunjenom osobom koja vodi uravnotežen život vjerojatno će biti zdrava. Iako treba postojati vrijeme za opuštanje i odmor, život koji uključuje različite interese je zdraviji.

8. Želi učiti

Naravno, muškarac ne mora biti član Mense ili matematički genije, no mora biti dovoljno inteligentan da zasluži vaše poštovanje. Ima više vrsta inteligencije, a vi morate procijeniti u kojoj je najjači muškarac s kojim se viđate. Osoba bez ijednog interesa teško će vam biti zanimljiva na duže staze.

9. Zna obuzdati vlastiti ego

Procijenite osobu s kojom se viđate. Ako su karakter i osobnost osobe uravnoteženi s vlastitim doživljajem sebe, riječ je o zreloj osobi. Osoba koja je spremna priznati i uvidjeti vlastite pogreške i mane, ona je s kojom se isplati biti.

10. Emocionalna zrelost

Iako je katkada šarmantno ponašati se dječački, na duže staze treba vam netko tko odgovorno pristupa problemu te zna pokazati emocije i kontrolirati ih. Osim toga, važno je da vam zna dati podršku u teškim situacijama.

11. Ima zdravu povijest veza  

Naravno, svima se može dogoditi ona jedna veza koja je bila potpuni debakl, no ako su sve njegove veze takve, nešto nije u redu. Ako vaš dečko nema lijepu riječ ni za jednu bivšu te nije spreman priznati vlastite pogreške i slabosti otprije, imate posla sa slabićem. A takvog nijedna žena ne želi uz sebe.

>>Znanost rekla svoje: Ove skupine ljudi varaju češće!

>>Evo zašto je važno koliko ste seksualnih partnera imali prije braka

Ključne riječi

Komentara 3

SE
sestrićna
10:58 27.08.2014.

12. ne čita ovakve gluposti...

Avatar why
why
10:58 27.08.2014.

Pa ova je tu opisivala mene.

DU
Deleted user
11:49 27.08.2014.

Muškarac s gore navedenim karakteristikama,tu bih još dodao iskrenost,kod žena u kratkom roku dobiva status šonje,papka i slijedu mu ubrzo zamjena. Zamjena u obliku jebivjetra,razbijača,kriminalca,,alkoholičara,neradnika,dasonje,lažova,obmanjivača i da ne nabrajam dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije