Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavodnica na zadatku

Ove čudne situacije učinit će vas neodoljivima

zaljubljeni par
Foto: Thinkstock
18.11.2013.
u 14:30

Zavodljiva. Nasmijana. I neodoljiva? Postoji najmanje tisuću trikova kako izludjeti muškarce oko sebe, ali ovih nekoliko zasigurno spada među najčudnije

"Oni su ludi". Tim je riječima muškarce opisala Misha Paul. Ali još su "luđi" kada im u susret dolazi djevojka u uskim trapericama, crvenim štiklama i casual, vrećastoj majici. I puna samopouzdanja. I postoji najmanje tisuću trikova kako možete izludjeti muškarce oko sebe, ali ovih nekoliko zasigurno su najčudniji i čine žene tako neodoljivima.

Pojavite se pred njim bez imalo šminke na licu. Zvuči kao horor?  Ma ne, muškarci uopće ne gledaju koju nijansu rumenila imate na obrazima ili imate li danas "smokey eyes" ili neku drugu kombinaciju boja. Bez šminke na licu odat ćete koliko ste samopouzdani i svjesni sebe, a njemu ćete biti neodoljivi. Dokazano.

"Otkrio" vas je u gaćicama i grudnjaku koji nisu dio kompleta? Vama je vjerojatno jako neugodno, ali njemu ste neodoljivi jer vas je uhvatio "nespremnu". Ne zaboravite, muškarci su lovci!

Dobacite mu koju dosjetku. Ne želite zavoditi samo svojim izgledom. Muškarcima su neodoljive one žene koje će samopouzdano znati ispričati i neki vic, makar i loš. Zapanjuje i činjenica da smatraju privlačnijima žene koje spavaju u širokim majicama, po mogućnosti njegovima. Ne trebate ni stalno posjećivati frizera. Oni vole razbarušenu kosu, baš onakvu nepočešljanu kakva je nakon što se probudite.

>>Ovo je šest vrsta seksa koje žene vole

 

Ključne riječi

Komentara 1

LK
Lopovi_KRADEze
16:04 18.11.2013.

Ovo su najgluplji savjeti sto sam ikad cuo ili procitao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije