Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bila je jako sretna'

Ovaj otac svaki mjesec vodi kćer na spoj – razlog je oduševio korisnike društvene mreže

Foto: Facebook/Caitlin Fladager
1/3
12.01.2017.
u 10:25

Bračni par želi pokazati kćeri kako je dečko treba tretirati u budućnosti

Caitlin Fladager pohvalila se na Facebooku gestom svojeg supruga koji jednom mjesečno njihovu kćer vodi "na spoj". Otac je pomogao kćeri da odabere idealnu haljinicu i malu torbicu za izlazak, a čak joj je otvarao i vrata pri odlasku te je tretirao poput prave male princeze. 

Na tzv. spoju pojeli bi ukusan sladoled ili tortu, a 300.000 sljedbenika supružnika na društvenoj mreži pohvalilo je njihov trud. Naime, bračni par želi pokaziti kćeri kako je dečko treba tretirati u budućnosti.

– Kad je došla kući, bila je jako sretna. Sada će zauvijek znati kako zaslužuje lijepo ophođenje jer njezin otac postavio je vrlo visoke standarde – kaže majka. Objava se svidjela čak 86.000 korisnika, a podijeljena je više od 40.000 puta. 

– Svaki muškarac i žena trebali bi ovo raditi. Očevi bi trebali voditi djevojčice na spojeve, a majke svoje sinove ili sinovi njih – napisala je jedna korisnica. 


>> Poznati nogometaš osramotio se pred djevojkom koju je osvajao: 'Pa ti si oženjen!'

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
11:08 12.01.2017.

Otac će joj reći kakav momak treba biti, a stvarnost će je naučiti kakvi momci jesu.

AU
austrougarskigeneral
12:18 13.01.2017.

daj molim vas ona je još dijete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije