Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
škakljive teme

Ova pitanja morate si postaviti ako želite znati ima li vaša veza budućnost

Ljube se, seks, ljubavni par
Foto: screenshot/facebook
02.03.2014.
u 10:20

Parovi koji rade na dugoročno stabilnoj vezi na samom početku veze pokušavaju da ustanove žele li uopće djecu.

Razgovaranje o važnim stvarima i rješavanje duboko zakopanih problema osnažit će vašu vezu ili pak pokazati da ipak niste jedno za drugo.

Škakljiva tema o preseljenju jedna je od onih koje se u razgovoru često preskaču.

Ali, razmislite na trenutak što bi se dogodilo da dobijete ponudu za posao iz snova u drugom gradu ili državi, da li bi vaš Gospodin Pravi bio dovoljno hrabar i preselio se s vama? Razgovor o ovakvim temama dat će vam uvid u to jeste li zaista stvoreni jedno za drugo te koliko ste spremni žrtvovati kako bi vaša veza uspjela.

Seks je jedna o najčešćih tema zbog koje parovi provode vrijeme u burnim svađama. U krajnjim slučajevima određeni broj parova se zbog nemogućnosti dogovora po pitanju seksa čak i odluči razvesti. Zato je važno na samom početku veze razgovarati o toj temi i provjeriti koliko odgovarate jedno drugom na tom području.

Foto: pixabay

Parovi koji rade na dugoročno stabilnoj vezi na samom početku veze pokušavaju da ustanove žele li uopće djecu. Sljedeći korak nakon toga je dogovor koliko djece pojedini partner priželjkuje i kada.

Na samom početku veze financijsko stanje partnera nije presudno, ali nakon što veza krene u ozbiljnije vode, činjenica da je vaš partner u dugu ili je odličan kada je u pitanju štednja bit će vrlo važna. Nakon određenog vremena potrebno je započeti razgovor i o ovoj temi.

>>Ups! Ovo je 10 stvari koje će vam slagati gotovo svaki muškarac

>>Ništa ne može uništiti romantiku kao ovih 6 pogreška koje rade žene

Komentara 1

LI
liliZG
10:32 04.03.2014.

to je sve krasno, a što ako je dotični lagao prije svega a poslije se "predomislio", i u potpunosti promjenio svoj stav u vezi neke od gore navedenih tema, npr. djeteta, što onda napraviti, ...sve je to jedna velika laž , tek kad krene neka akcija znat ćeš da li je on stvarno taj za kojeg se prikazival ili ne....a onda je već najčešće kasno i prekasno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije