Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potrebno je samo malo

Osvojite nekog za samo 12 minuta. Evo što trebate znati

spoj
Foto: Thinkstock
1/3
23.04.2014.
u 08:20

Ako potencijalnog partnera ili partnericu želite već na prvom spoju oboriti s nogu, ovo morate znati – da biste impresionirali potencijalnog partnera na prvom spoju, imate svega 12 minuta, pokazalo je novo istraživanje

Novo istraživanje pokazalo je kako je dovoljno svega nekoliko minuta za odluku hoće li nam određena osoba postati partner ili ne.

Rezultati istraživanja otkrivaju da imamo svega 12 minuta na prvom spoju da bismo impresionirali potencijalnog partnera. Ali kako to učiniti?

Osmijeh je na prvom mjestu prema mišljenju čak 64 posto ispitanika, na drugom mjestu je kontakt očima, smatra 58 posto ljudi, a na trećem je mjestu mirisan i svjež dah s velikih 45 posto, piše Women's Health.

Ključno je i da ne postavljate previše pitanja, ne uzimajte "pauzu za pušenje" i ne započinjite "opasne teme" koje vas mogu samo udaljiti od osobe koja sjedi preko puta vas.

Ono što najčešće odbija potencijalne partnere je miris tijela, nakon toga slijedi loš zadah, dok je na trećem mjestu – psovanje.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Čak petina ljudi prije prvog spoja provjerava osobu na društvenim mrežama, a 5% muškaraca i 6% žena provodi brzinsku dijetu prije prvog spoja.

Dakle, ako želite zavesti nekoga u 12 minuta, budite nasmijani, uspostavite kontakt očima i ostavite dobar dojam. U suprotnom... nemate previše šanse, ma kako rječiti i zabavni bili.

>>Zaboravite na ostale 'atribute'. Zavedite ga nogama!

>>Znate li kako muškarci zavode žene? Ukradite njihovu tehniku

Komentara 2

DU
Deleted user
09:30 23.04.2014.

Ako potencijalnog partnera ili partnericu želite već na prvom spoju oboriti s nogu, ovo morate znati. Samo uzmete toljagu opalite partnera-cu po glavi i odvučetega-ju u svoju špilju.

PA
parasa
09:46 23.04.2014.

Gluposti na treću. Neznam tko je ovdje lud, novinar ili mi koji čitamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije