Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijek za samce

Oko seks-lutke Samanthe morate se malo i potruditi

Catalan nanotechnology engineer Sergi Santos poses beside Samantha, a sex doll packed with artificial intelligence providing her the capability to respond to different scenarios and verbal stimulus, in his house in Rubi, north of Barcelona, Spain, March 3
Foto: Reuters
05.04.2017.
u 21:45

Santos tvrdi da Samantha voli da je se stalno ljubi, a da pogotovo jako reagira na stimulaciju grudi i – G-točke.

Stanoviti Sergio Santos iz Barcelone proteklih je dana izazvao pozornost svojom inovativnošću, a primijenio ju je na – seks-lutki. Njegova Samantha opremljena je senzorima osjetljivima na dodir, a smješteni su na bokovima, ramenima i ustima zbog čega je njezinu vaginu i usta učinio “funkcionalnima”, navodi španjolski inženjer.

Santos tvrdi da Samanthi umjetna inteligencija omogućuje i zbližavanje, barem do neke određene točke. K tome, namjestio ju je da radi na tri načina – romantični, obiteljski i seksualni. Raspolaže i manjim repertoarom rečenica pa od nje možete čuti “stalno se palim na tebe”, “lijepo i nježno” te “i, što ćemo sad”.

Santos tvrdi da Samantha voli da je se stalno ljubi, a da pogotovo jako reagira na stimulaciju grudi i – G-točke. Tri se spomenuta “raspoloženja” tako izmjenjuju s obzirom na to koje joj dijelove dodirujete. Ako je riječ o rukama, uključit će se obiteljski mod, ako je riječ o bokovima, tada je to kombinacija obiteljskog i romantičnog, a seks-mod je, pogađate, dodir usta i G-točke. Dodirujete li je pravilno i logično, Samanthu, dakle, zavodite. Kreativni se Katalonac ne namjerava ovdje zaustaviti, cilj mu je programirati Samanthinu umjetnu inteligenciju tako da je osposobi i za orgazam. No nije Samantha jeftina, osnovni model stoji najmanje 1620 dolara, model sa senzorima 3240, a interaktivni 4860 dolara. 

>>U ovom razdoblju veze možete očekivati najbolji seks

>>Što razlikuje dobar seks od fantastičnog? 10 muškaraca otkrilo vruće detalje najboljeg seksa

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
22:06 05.04.2017.

ovo bi ja kupil našim politicarima!

Avatar 123456
123456
21:04 29.09.2017.

Bolesno. bolesno!

BE
beitsche
23:13 05.04.2017.

Zamolio bih nekog tko je psihijatar da nam objasni o kakvom poremecaju se radi u ovom slucaju. Jer u ovom tekstu gotovo proizlazi da je ovo nesto moderno I normalno. Unaprijed zahvaljujem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije